Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.
Posted in

van den Hul kabels

Van den Hul The Nova
Posted in

Waarom van den Hul kabels?

Gekenmerkt door hun innovatieve ontwerp en unieke eigenschappen, worden Van den Hul-kabels gemaakt van hoogwaardige materialen en nauwkeurig geconstrueerd. Het bedrijf benadrukt het belang van het selecteren van hoogwaardige geleiders, isolatoren en connectoren, om zo optimale signaaloverdracht en minimale degradatie te waarborgen. Een belangrijk onderscheidend kenmerk van Van den Hul-kabels is hun geavanceerde afscherming en aardingstechnieken, ontworpen om externe ruis en elektromagnetische interferentie te verminderen. Dit resulteert in schonere, nauwkeurigere audiosignalen.

Het bedrijf staat ook al ruim 45 jaar bekend om zijn unieke technologieën, zoals zijn Linear Structured Carbon (LSC) geleiders, die uitstekende elektrische eigenschappen vertonen, waaronder lage weerstand en capaciteit, voor verbeterde signaalintegriteit. Alle Van den Hul-kabels ondergaan rigoureuze tests en uitgebreide luisterevaluaties om de beste prestaties te garanderen. Deze superieure materialen, innovatieve ontwerp en geavanceerde technologie hebben Van den Hul tot een voorkeurskeuze gemaakt onder audiofielen en muziekliefhebbers.

Het is niet voor niets dat vooraanstaande luidspreker fabrikanten gebruik maken van de luidsprekerkabel van van den Hul. Bekende merken als Dynaudio en Bowers & Wilkins gebruiken kabels voor de interne bedrading van hun luidsprekers.

Feit is dat de productkwaliteit wereldwijd zeer wordt erkend, vindt bewijs in regelmatig uitgegeven positieve beoordelingen in de wereld Hi-Fi pers en productdistributie in 67 landen en meer dan 30 industrieën wereldwijd.

“The Link between Technique & Emotion”

Niet voor niets is de Nova luidspreker-kabel de referentie van Alpha-Audio. Lees hier het volledige review.

The Nova luidspreker-kabel hebben wij demonstratieklaar in onze winkel.

 

Bekijk alle van den Hul kabels via deze link: https://mister-hifi.nl/shop/?attro-merk=1098

Van den Hul The Nova Bi-wire
TOP
Winkelwagen 0