Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.

Revival Audio

Revival Audio

Revival Audio is een merk in de wereld van hoogwaardige audio. Het is opgericht door de ervaren audiotechnicus Daniel Emonts. Wiens rijke achtergrond onder andere werk omvat met andere  gerenommeerde merken. Merken als Altec Lansing, Focal en Dynaudio. Met een toewijding aan het leveren van uitzonderlijke geluidskwaliteit, brengt Revival Audio een frisse kijk op de industrie. De luidsprekers van Revival Audio worden ontworpen in samenwerking met het Parijse A+A Cooren Design Studio en zijn uniek en van buitengewone kwaliteit. 

Revival Audio Atalante: drivers, zelf ontworpen en gebouwd

De luidsprekers zijn ontworpen en ontwikkeld en worden geassembleerd in Frankrijk. Volgens de fabrikant is elk detail helemaal opnieuw ontworpen en heeft honderden uren aan experimenten, metingen en luisteren ondergaan. Revival heeft de drivers van de luidsprekers zelf ontworpen.

Voor de weergave van hoge tonen is in beide modellen een RASC 28 millimeter soft-dome tweeter geplaatst. Deze tweeters zijn voorzien van Revival’s zogenoemde ARID-technologie (Anti Reflection Inner Dome). Hiervan beweert de producent dat het, samen met het achterkamerontwerp, meer dan 95 procent van de ongewenste resonanties kan absorberen.

De Atalante 5 heeft een RASC soft-dome middentoner aan boord  met een diameter van 75 millimeter. Beide modellen zijn verder voorzien van een BSC (Basalt Sandwich Construction) woofer die in de Atalante 3 een diameter heeft van zeven inch. De Atalante 5 heeft een grotere woofer, t.w. 12 inch.

De Atalante 3 heeft volgens de fabrikant een nominale impedantie van zes Ohm (met een minimum van 4,4 Ohm bij 175 Hz). Een totaal geclaimde frequentierespons van 44 Hz tot 22 kHz (+/-3db).

DESIGNED & ENGINEERED IN FRANCE

 Unique, Extraordinary in Every Detail

Bezoek de website van de producent.

TOP
Winkelwagen 0
Toegevoegd aan de wishlist!