In de maand Juli '24 zijn we alleen op afspraak geopend. Web bestellingen worden wel gewoon uitgeleverd!

Boek een luistersessie in onze demoruimte

Wij bieden u graag persoonlijke aandacht in een ongedwongen en huiselijke sfeer.

Neem uw eigen cd´s of vinyl mee, zodat u een objectief oordeel kunt vormen van die muziek die u veel en graag luistert.

U vindt onze luisterruimte aan de Markt 35 in Geertruidenberg. Aan de voorzijde van het pand is voldoende parkeergelegenheid. De koffie staat altijd klaar!

Boek een luistersessie in de demoruimte van Mister Hifi

Een highend luistersessie boeken

Samen gaan we op zoek naar die producten die bij jouw wensen passen. Als alle onderdelen van een set op elkaar zijn afgestemd, is de luisterervaring op zijn best. Het is namelijk niet alleen de versterker die de muziek maakt. Het is de cohesie tussen verschillende apparaten en verbindingen die de set naar een hoger niveau tilt.

Hoe gaat een luistersessie in zijn werk

Voordat je komt hebben wij de geselecteerde apparatuur reeds aangesloten in onze winkel. Bij aanvang van de sessie wordt uitleg geven over de producten en hoe dat deze werken. Daarna start het luistergedeelte, 90 minuten, wat ongestoord plaats kan vinden. Uiteraard heb je zelf de controle en mag je alles testen en beleven. Wij bieden u graag persoonlijke aandacht in een ongedwongen en huiselijke sfeer! Neem uw eigen cd´s of vinyl mee, zodat u een objectief oordeel kunt vormen van die muziek die u veel en graag luistert. U vindt onze luisterruimte aan de Markt 35 in Geertruidenberg. Aan de voorzijde van het pand is voldoende parkeergelegenheid. De koffie staat altijd klaar!

Een luistersessie is gratis en duurt maximaal 1,5 uur.

Openingstijden Winkel:

Maandag:     Gesloten
Dinsdag:        9:30-17:30
Woensdag:  9:30-17:30
Donderdag: 9:30-17:30
Vrijdag:          9:30-17:30
Zaterdag:     9:30-17:00

TOP
Winkelwagen 0