In de maand Juli '24 zijn we alleen op afspraak geopend. Web bestellingen worden wel gewoon uitgeleverd!

van den Hul

Van Den Hul The Orchid RCA
Van den Hul D102

Gekenmerkt door hun innovatieve ontwerp en unieke eigenschappen, worden Van den Hul-kabels gemaakt van hoogwaardige materialen en nauwkeurig geconstrueerd. Het bedrijf benadrukt het belang van het selecteren van hoogwaardige geleiders, isolatoren en connectoren, om zo optimale signaaloverdracht en minimale degradatie te waarborgen. Een belangrijk onderscheidend kenmerk van deze kabels, tov concurrent, is hun geavanceerde afscherming en aardingstechnieken. Ontworpen om externe ruis en elektromagnetische interferentie te verminderen. Dit resulteert in schonere, nauwkeurigere audiosignalen.

Het bedrijf staat ook bekend om zijn unieke technologieën, zoals zijn Linear Structured Carbon (LSC) geleiders, die uitstekende elektrische eigenschappen vertonen, waaronder lage weerstand en capaciteit, voor verbeterde signaalintegriteit. Alle kabels ondergaan rigoureuze tests en uitgebreide luisterevaluaties om de beste prestaties te garanderen. Deze superieure materialen, innovatieve ontwerp en geavanceerde technologie hebben Van den Hul tot een voorkeurskeuze gemaakt onder audiofielen en muziekliefhebbers.

Het is niet voor niets dat vooraanstaande luidspreker fabrikanten gebruik maken van de luidsprekerkabel van van den Hul. Bekende merken als Dynaudio en Bowers & Wilkins gebruiken kabels voor de interne bedrading van hun luidsprekers.

Feit is dat de productkwaliteit wereldwijd zeer wordt erkend, vindt bewijs in regelmatig uitgegeven positieve beoordelingen in de wereld Hi-Fi pers en productdistributie in 67 landen en meer dan 30 industrieën wereldwijd.

“The Link between Technique & Emotion”

Meer weten over van den hul kabels, lees alles op de website van de producent.

TOP
Winkelwagen 0
Toegevoegd aan de wishlist!