Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.

Luxman

Luxman

De geschiedenis van het audiobedrijf LUXMAN begon in 1925, bij de opkomst van radiouitzendingen. LUXMAN heeft speciale aandacht besteed aan de wereld van audio en heeft een hoge reputatie opgebouwd als een kwaliteitsmerk van hoogwaardige audioproducten zowel in eigen land als internationaal.

Mensen zijn geneigd hun geest te openen voor natuurlijke zaken en reageren negatief op het onnatuurlijke. Natuurlijk geluid, zonder kleuring, ontwikkelt een intimiteit tussen de muziek en de luisteraar. Op een natuurlijke en zuivere manier gereproduceerde muziek resoneert met de verbeelding van de luisteraar. LUXMAN weerspiegelt dit effect in hun productontwikkeling.

Muziek die de ware passie van een vertolker belicht en waar een geluidstechnicus nauwkeurig aan heeft gewerkt, profiteert van de fijne nuances in het geluid die LUXMAN probeert te reproduceren, en draagt de geest van de artiest en het enthousiasme van de uitvoering over.

Ze streven ernaar de luisteraar de ervaring van onbeperkte, pure muziek te bieden. Componisten, uitvoerders en geluidstechnici hebben hun ware gevoelens gestort in onze favoriete muziekstukken. LUXMAN zou tevreden zijn als de luisteraar diezelfde passies zou kunnen ervaren via haar producten.

LUXMAN heeft pas zijn 90ste verjaardag gevierd en hoopt nieuwe opwinding te ontdekken door prachtige muziek en dat plezier te blijven delen met iedereen en alle audiofielen.

Wilt u alle ontwikkelingen volgen bezoek dan ook eens de website van de producent.

 

 

TOP
Winkelwagen 0
Toegevoegd aan de wishlist!