In de maand Juli '24 zijn we alleen op afspraak geopend. Web bestellingen worden wel gewoon uitgeleverd!

Eversolo

Eversolo DMP-A6

De oprichters van EverSolo hebben een achtergrond in ontwikkeling en management in de HiFi-industrie. Door het merk en zijn producten naar de toekomst te brengen, verkent het R&D-team van het bedrijf nieuwe technologieën op het gebied van audiodecodering, analoge audio, akoestiek, versterkers, systeemintegratie, gebruikerservaring en meer. Deze ontwikkelingen worden geïntegreerd in EverSolo-producten om u, de luisteraar, een geavanceerde HiFi-ervaring te bieden. In de aankomende jaren wordt het portfolio uitgebreid met meerdere producten.

Het moederbedrijf van Eversolo, Zidoo, werd opgericht in 2014. Het is een toonaangevende fabrikant van industriële en consumentenelektronica met ARM multi-core architectuur, die een team heeft met meer dan 40% software- en hardware-R&D-personeel en een fabriek met technologie op meerdere gebieden.

Zidoo richt zich op home audiovisuele apparatuur zoals 4K home theater mediaspelers en Hi-Fi audiofiel producten, waarvan meer dan 80% wordt geëxporteerd naar Europa, Amerika en Zuidoost-Azië.

Zidoo bracht in september 2016 de eerste 4K UHD-speler Zidoo X9S uit, die brede erkenning en lof heeft gekregen vanwege hoge kosteneffectiviteit en goede kwaliteit. Een reeks mediaspelers in 2018-2019 hebben de beste aanbeveling gekregen van binnenlandse en buitenlandse bekende professionele mediasforums, waaronder AV Forums, China Home Appliances Forum, enz.

In 2019-2020 werden de vlaggenschip-mediaspelers UHD2000/UHD3000/NEO X uitgebracht met de beste SOC en professionele HiFi-audio-decoderingschip, wat betekende dat Zidoo zich begeeft op het gebied van allround en hoogwaardige HiFi-mediaspelers.

In 2023 werden de Eversolo-producten gelanceerd en hebben een enorme impact gemaakt vanwege hun uitstekende waarde voor het geld!

 

Bezoek ook eens de website van de producent voor de laatste ontwikkelingen

TOP
Winkelwagen 0
Toegevoegd aan de wishlist!