Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.

Lumin

Lumin

Stream alles! Een Lumin streamer speelt al uw favoriete audiobestanden en -formaten af. Ook alle formaten in hoge resolutie, zoals MQA, DSD, FLAC en meer. Ervaar de ultieme resolutie in de muziek, samen met een wereld aan bedieningsgemak.

Heeft u zin om nieuwe muziek te ontdekken? Geen enkel probleem met Lumin. Deze streamers bieden volledige ondersteuning van TIDAL, Qobuz, Spotify en AirPlay, om maar enkele voorbeelden te noemen, Geniet van miljoenen tracks en ontdek er miljoenen meer! 

De app is gemaakt in harmonie met de Lumin hardware om de meest intuïtieve en visueel rijke manier te bieden om door uw muziekverzameling te bladeren of tracks en albums te selecteren en af te spelen. Het geeft de -visie weer over hoe eenvoudig door muziek kan worden gebladerd en selecties worden gemaakt. Visueel intuïtief! Lumin evolueert altijd. Het volledige assortiment profiteert van de voortdurende ontwikkelingen van het merk, zodat u kunt ontspannen in de wetenschap dat u waar mogelijk de nieuwste streaming-technologieën worden aangeboden. Zo biedt elke nieuwe Lumin streamer vanaf 2017 compatibiliteit met Roon, MQA en Spotify Connect. Helemaal gratis.

Het bedrijf steekt dan ook erg veel tijd en energie in het vinden van de best passende componenten, echt uitgebalanceerde circuits te produceren en behuizingen te ontwerpen die interferentie tegengaan. Maar het is alleen belangrijk als het eindresultaat de bedoeling van de artiest zelf weerspiegelt. Kortom: Lumin staat voor muzikaliteit en hoogwaardig plezier, niets minder!

Niet voor niets dat in vrijwel alle gepubliceerde en consumentenrecensies van alle LUMIN-producten “Musicaliteit” het toverwoord is.

Nieuwsgierig geworden? lees meer op de website van de producent.TOP
Winkelwagen 0
Toegevoegd aan de wishlist!