Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.

QUAD

Quad HiFi heeft meer dan 60 jaar ervaring met het produceren en leveren van prijswinnende luidsprekers, versterkers en audio-apparatuur. Hun uitstekende vaardigheden werden beloond in 1949, toen hun allereerste versterker door de BBC werd aangenomen voor studiogebruik. Elk Quad-product heeft internationale erkenning gekregen en wordt door velen geliefd als de toonaangevende producent van high-end hi-fi-apparatuur.

Als toonaangevende innovator in audio-apparatuur, gaat de geschiedenis van Quad helemaal terug tot 1936, toen het verhaal begon met de Quad 1-versterker. Vervolgens kwam in 1953 de productie van de Quad II Power Amplifier, wat het beslissende moment was waarop het merk zichzelf vestigde als leider in high-end versterkers. Hierna ontwikkelde Quad de eerste elektrostatische luidspreker, transistorversterker, volledig geïntegreerde geluidssystemen en verdere modellen van indrukwekkende versterkers. Tot op de dag van vandaag heeft Quad HiFi een high-end assortiment luidsprekers, versterkers en audio-accessoires ontwikkeld en blijven ze nieuwere modellen uitbrengen die cutting-edge technologie vertegenwoordigen.

Het indrukwekkende assortiment audiouitrusting van Quad HiFi omvat de populaire Quad Artera, Quad Elektrostatische Luidsprekers en de Quad Vena, waarbij het Quad Vena II-model “beste versterker” heeft gewonnen bij de HiFi World Awards in januari 2020. Als u op zoek bent naar hoogwaardig geluid en uitstekende kwaliteit, dan zal de toonaangevende leverancier Quad u niet teleurstellen.

 

Bezoek ook eens de website van de Producent QUAD

TOP
Winkelwagen 0
Toegevoegd aan de wishlist!