Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.
Posted in

Gold Note PH-10 phono-voorversterker

Gold Note PH-10
Posted in

De Gold Note PH-10 is een zeer veelzijdige phono-voorversterker die unieke kenmerken biedt, waaronder EQ CURVES, LOAD en GAIN-aanpassingen: een volledig analoog ontwerp dat exclusief is ontwikkeld met de beste componenten om het muzikale evenement op de meest natuurlijke manier mogelijk te recreëren. Als eerste versterkingsfase van de audioketen neemt het phono-voorversterkerstadium een grote rol op zich en daarom biedt de PH-10 het allerbeste geluid en veelzijdigheid door gebruik te maken van de nieuwste technologie.

Om de PH-10 te bedienen hebben we de gebruiksvriendelijke Single Knob Control (SKG) ontwikkeld. In combinatie met het kleurendisplay maakt deze draaiknop snelle aanpassingen van elke functie in realtime tijdens het afspelen van muziek mogelijk.

EQ-curve

De Gold Note PH-10 phono-voorversterker stelt je in staat om de meest geschikte EQ-curve voor elke plaat te kiezen: de RIAA, DECCA-LONDON of de AMERICAN-CBS-COLUMBIA. Elke selectie wordt duidelijk weergegeven als een grafiek op het grote display. Elke curve wordt versterkt door een modern Gold Note eigen ontwerp dat is afgeleid van het Neumann-master cut-machineproject voor een superieure dynamiek en hoogfrequente verlenging.

De perfecte cartridge-matching is gegarandeerd met maximaal 9 verschillende LOAD-opties [10Ω, 22Ω, 47Ω, 100Ω, 220Ω, 470Ω, 1000Ω, 22KΩ, 47KΩ] en 4 verschillende selecteerbare GAIN-niveaus [-3dB, 0dB, +3dB, +6dB] waarmee je de voorversterker nauwkeurig kunt afstellen om de beste geluidservaring te bereiken met elk type MM- en MC-cartridges.

Met zijn twee aparte RCA-ingangen kan de PH-10 worden aangesloten op twee verschillende toonarmen, elk met onafhankelijk instelbare instellingen die in het geheugen worden opgeslagen, zelfs wanneer het toestel is uitgeschakeld. Dit garandeert de audiofiel een unieke flexibiliteit en indrukwekkende gebruiksvriendelijkheid.

Externe voeding

Om de prestaties van de PH-10 nog verder te maximaliseren, is er ook een PSU-10 ontwikkeld. Een toegewijde externe superinductieve voeding die de PH-10 in staat stelt zijn volledige potentieel te bereiken, waardoor een nog hoger niveau van muzikale realisme, betere dynamiek en een groter driedimensionaal geluid wordt bereikt.

De Gold Note PH-10 bestellen kan via deze link: https://mister-hifi.nl/shop/gold-note-ph-10/

Niet voor niets is de Gold Note PH-10 phono-voorversterker zeer goed getest in nationale en internationale media.

TOP
Winkelwagen 0
Toegevoegd aan de wishlist!