Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.
Posted in

WiiM ultra vanaf medio juli ’24 leverbaar bij Mister Hifi

WiiM ultra
Posted in

De WiiM Ultra is niet zomaar een ander audioapparaat; het is een meesterwerk dat zorgvuldig is vervaardigd om gebruikers een ongeëvenaarde audiobeleving te bieden. Met een levendig 3,5 inch full-color touchscreen en een fysieke volumeknop is het nog nooit zo intuïtief geweest om door je muziek te navigeren.

Maar wat de WiiM Ultra echt onderscheidt, is de rijke selectie van audio-ingangen en -uitgangen, die zorgen voor levendig en hoogwaardig geluid zoals nooit tevoren.

Naadloze connectiviteit, grenzeloze veelzijdigheid

Een van de meest opmerkelijke kenmerken van de WiiM Ultra is zijn vermogen om naadloos verbinding te maken met een breed scala aan apparaten. Van draaitafels tot tv’s tot koptelefoons tot slimme speakers, de Ultra biedt een uitgebreide en veelzijdige audioplossing. Dankzij zijn geavanceerde mogelijkheden voor high-resolution audio kunnen gebruikers genieten van hun favoriete muziek, podcasts en luisterboeken met uitzonderlijke helderheid, detail en diepte, ongeacht de bron.

Daarnaast biedt de WiiM Ultra verschillende audio-ingangen en -uitgangen, waaronder HDMI ARC, Line-In, Phono-in, en Optical Inputs, evenals Line-Out, Optical, Coaxial, USB, Subwoofer en dedicated Headphone-uitgangen.

Geavanceerde functies voor verbeterd genot

Maar de WiiM Ultra draait niet alleen om geluid; het draait om het leveren van een ervaring. Met zijn hoogwaardige 32-bit/384kHz ES9038 Q2M SABRE DAC zorgt de WiiM Ultra ervoor dat elke noot met verbluffende precisie wordt gereproduceerd.

Zijn nieuwste Wi-Fi 6E en BT 5.3 connectiviteit bieden een solide Bluetooth- of Wi-Fi audiostreaming, terwijl zijn elegante aluminium behuizing met een levendig 3,5 inch touchscreen display een vleugje verfijning toevoegt aan elke opstelling.

Gemaakt voor Perfectie

De ingebouwde kamercorrectietechnologie neemt actief nauwkeurige akoestische metingen van uw kamer, en maakt op maat gemaakte correcties voor uw luidspreker en subwoofer. En met zijn vermogen om Hi-Res muziek te streamen met bit-perfecte digitale output of hoogwaardige analoge audio, zorgt de WiiM Ultra ervoor dat elk geluid met uitzonderlijke helderheid en trouw wordt geleverd.

Of je nu naar je favoriete muziek luistert, een podcast volgt of geniet van een audioboek, de WiiM Ultra levert kristalheldere audio met rijke details en dynamiek.

Het strakke ontwerp van de WiiM Ultra is zowel stijlvol als functioneel. Het 3.5″ full-color touchscreen biedt een intuïtieve interface waarmee je eenvoudig toegang hebt tot al je muziek en instellingen. Met de fysieke volumeknop kun je snel en nauwkeurig het volume aanpassen.

Compatibiliteit en Integratie

De Ultra is compatibel met een breed scala aan muziekdiensten zoals bijvoorbeeld Spotify, Amazon Music, Deezer, Qobuz, TIDAL en meer. Dankzij de ondersteuning voor spraakassistenten zoals Siri, Alexa en Google, kun je je muziek eenvoudig bedienen met je stem. Wel zo gemakkelijk.

WiiM Ultra (back)

De WiiM ultra streamer is vanaf medio Juli ’24 leverbaar en direct te bestellen via deze link: https://mister-hifi.nl/shop/wiim-ultra-streamer/

TOP
Winkelwagen 0