Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.
Posted in

Introductie Hifi Rose RD160

Hifi Rose RD160
Posted in

Sinds de lancering van hun eerste streamer niet zo lang geleden, is HiFi Rose een naam van formaat geworden in de audiowereld. In recordtijd hebben ze zich gevestigd als een serieuze en zeer succesvolle speler op de markt voor netwerkstreamers – of gewoon streamers.

In snel tempo hebben ze zowel duurdere als goedkopere streamers gelanceerd, en het duurde niet lang voordat ze ook versterkers lanceerden.

Nu lanceren ze hun eerste digitale converter, de RD160. Een DAC die kan worden aangesloten op een HiFi Rose streamer en voldoende ingangen heeft voor alle digitale audiosignalen die je maar zou kunnen hebben.

De voorkant wordt bedekt door een groot AMOLED-scherm dat tot leven komt met een druk op de knop. Het kan allerlei handige en nutteloze informatie weergeven. Bijvoorbeeld, het signaalpad van ingang naar uitgang zoals in de bovenstaande afbeelding.

Het is gebouwd rond een AKM DAC in samenwerking met Muses. De AKM DAC is geïsoleerd van de analoge schakeling om interferentie te elimineren. Het heeft ook drie voedingen, elk met hun eigen taken, en gebruikt J-FET-transistoren in het analoge uitgangsstadium.

Deze Hifi Rose RD160 komt pas in het najaar 2024 op de markt en de prijs is op dit moment nog niet duidelijk.

De belangrijkste kenmerken van de Hifi Rose RD160:
Verborgen scherm
ROSE CIM™ (Completely Isolated and Moduled) architectuur
Drie onafhankelijk aanpasbare referentie-lineaire voedingseenheden
ROSE NRA™ (Noise Reduction Analog) filter
J-FET ingang dubbele OP AMP
Hoogwaardige OCXO-klok voor langdurige jitterreductie

Hifi Rose RD160

Meer info is te vinden op de website van de fabrikant: https://hifirose.com/index

TOP
Winkelwagen 0