Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.
Posted in

Maak kennis met Auris aRIAA Phono-versterker

Auris aRIAA
Posted in

Maak kennis met Auris aRIAA, een geavanceerde Phono Stage ontworpen om je vinyl luisterervaring naar een hoger niveau te tillen. Met een handige RCA-ingang biedt dit veelzijdige apparaat de flexibiliteit om moeiteloos te schakelen tussen MM of MC ingangstypes, dankzij intuïtieve schakelaars op het voorpaneel. Met een enkele RCA-uitgang is het aansluiten van je draaitafel setup nog nooit zo eenvoudig geweest.

Ter kennismaking is deze Phono-versterker nu heel gunstig geprijsd! Van €399,- voor €299,-

Direct te bestellen via deze link naar onze webwinkel https://mister-hifi.nl/shop/auris-ariaa/

Het hart van de Phonio L wordt gevormd door onze eigen Sound Plus operationele versterkers, zorgvuldig vervaardigd en gerangschikt in een geavanceerde topologie. Dit ontwerp zorgt voor nauwkeurige RIAA-equalisatie, waarbij elk subtiel detail van je vinylopnames binnen het hoorbare frequentiespectrum getrouw behouden blijft. Zeg vaarwel tegen ongewenste brommen en onaangename harmonischen; onze innovatieve schakeling onderdrukt deze artefacten effectief, met een meeslepende luisterervaring als resultaat.

Bij de Auris aRIAA wordt een compacte 16V-wisselstroomadapter geleverd, doordacht ontworpen om interferentie te minimaliseren terwijl het gemak gemaximaliseerd wordt. Dankzij het slanke profiel zal het geen rommel maken van je opstelling, terwijl de mogelijkheid om het van het apparaat af te plaatsen interferentie vermindert, waardoor de voedingsschakeling optimaal kan werken.

Voor ongeëvenaarde prestaties hebben we een LDO en een BJT geïntegreerd om een ultra-laag ruisniveau te bereiken. Deze zorgvuldig ontworpen voedingstopologie beschikt over een indrukwekkende PSRR (voedingafwijzingsverhouding), en verbetert zo verder de helderheid en trouw van je audioweergave.

Ervaar het hoogtepunt van vinylweergave met de Auris aRIAA phono-versterker – waar precisie passie ontmoet en elke noot weerklinkt met ongeëvenaarde helderheid.

  • Specificaties Auris aRIAA phono-versterker:
         MMMC
Max input level
[at 1kHz]
60mV4mV
Max output5V5V
Gain44 dB67 dB
SNR[un-weighted]>78dB>64 dB at 1V Bandwidth
THD+N0.01% at 1V0.07% at 1V Bandwidth 100Hz – 22kHz
THD0.0006%0.004%
Freq. Response
[20Hz-80kHz]
±0.3dB±0.3dB
RIAA accuracy±0.3dB±0.3dB
Input sensitivity780mV [5mV input]0.5mV for 1.1V output
Dimensions12.5x13x4.5 cm4.92″ x 5.11″ x 1.77″
Weight450 gr0.99 lb
Auris aRIAA
TOP
Winkelwagen 0