Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.
Posted in

Bij aankoop van een Musical Fidelity M5Si of een M6Si een gratis WiiM Pro streamer

Posted in

We hebben een mooie tijdelijk actie op de aankoop van vernoemde versterkers van Musical Fidelity. Bij aankoop van een Musical Fidelity M5Si/M6Si een gratis WiiM Pro streamer.

De M5si is een echte high-end versterker. Met 150 watt per kanaal en een hoge stroomlevering kan het vrijwel elke luidspreker moeiteloos aansturen. Het heeft ingangen voor een platenspeler (MM), 4 lijningangen en USB ‘B’ tot 24bit 96 kHz. De M6si levert daarentegen 220 watt per kanaal en is intern opgebouwd als 2 mono-block versterkers met een gescheiden voorversterker.

Bij Musical Fidelity is bewust gekozen voor een externe behuizing voor de streaming. Vanaf heden wordt een WiiM Pro meegeleverd.

De Wiim Pro streamer is een hoogwaardige audio streamer die is voorzien zijn van Apple AirPlay 2, Google Chromecast, DLNA, Spotify Connect, TIDAL Connect, Hi-Res, lossless audio en ondersteuning voor multiroom audio.

Ze transformeren conventionele luidsprekers, stereosystemen of ontvangers in slimme apparaten, waardoor je toegang hebt tot al je favoriete muziek via verschillende bronnen, zoals je muziek-app, de WiiM-app of spraakopdrachten met Alexa, Google Assistant of Siri, alles met de best mogelijke geluidskwaliteit. WiiM Pro Streamer ondersteunt tot 192 kHz, 24-bit audio-uitvoer.

Samengevat Wiim Pro:

  • Werkt met uw stemassistent
  • Meerdere audiobronnen
  • Spotify Connect en Tidal Connect
  • Braambruin PCM5121 DAC
  • WiiM Home-app
  • 10-bands EQ
  • Gapless afspelen

Werkt met uw stemassistent

De WiiM Pro is compatibel met Amazon Alexa, Apple Siri en Google Voice. Hierdoor bedien je je netwerkspeler eenvoudig via je stemassistent. Stembediening kan vanaf uw smartphone of vanaf een HomePod-, Amazon Echo- of Google Home-apparaat (niet inbegrepen).

Meerdere audiobronnen
De WiiM Pro is compatibel met veel streamingdiensten en webradio’s, zoals Spotify, Tidal, Qobuz, Deezer, Amazon Music en TuneIn. U kunt genieten van uw favoriete muziekdiensten en deze draadloos naar uw audiosysteem streamen. En als je andere audioapparaten op je WiiM Pro wilt aansluiten, heeft deze een stereo RCA-ingang en een optische Toslink-ingang.

Spotify Connect en Tidal Connect
Met de WiiM Pro kun je je muziek rechtstreeks streamen vanaf de streamingdiensten Spotify Connect en Tidal Connect, zonder gebruik te maken van de WiiM Home-applicatie.

Burr Brown PCM5121 DAC

De digitaal/analoog conversiefase van de WiiM Pro maakt gebruik van een PCM5121 DAC-chip van Burr Brown. Deze ondersteunt streams met hoge resolutie tot PCM 32bit 384kHz en biedt zeer goede geluidsprestaties met met name een SNR gemeten bij 106dB.

WiiM Home-app
WiiM biedt de gratis WiiM Home mobiele app voor iOS en Android waarmee je eenvoudig al je WiiM-apparaten kunt bedienen die op je netwerk zijn aangesloten. Deze app ondersteunt veel populaire muziekstreamingdiensten via de WiiM Home-app en er komen er nog meer. Of maak verbinding met uw NAS of lokale bestanden om uw favoriete muziek te streamen.

De Musical Fidelity M5si direct bestellen kan via deze link: https://mister-hifi.nl/shop/musical-fidelity-m5si/

Meers specificaties en reviews over deze versterkers zijn te lezen op de website van de producent: https://www.musicalfidelity.com/products/m6series/m6si-stream

TOP
Winkelwagen 0
Toegevoegd aan de wishlist!