Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.
Posted in

WiiM Pro Plus Streamer aan assortiment toegevoegd

WiiM Pro Plus
Posted in

Beste muziek liefhebbers,

Met ingang van Mei 2024 hebben we de streamers van WiiM aan ons assortiment toegevoegd.

De WiiM Pro Plus Streamer combineert naadloos geavanceerde technologie met superieure geluidskwaliteit, verpakt in een gestroomlijnd en kosteneffectief pakket. Versterkt door een nieuwe generatie digitaal-analoogomzetter (DAC)

Herdefiniëring van Audiokwaliteit voor Audiofielen

De WiiM Pro Plus overstijgt het gewone, en biedt een verhoogd gevoel van audiorealisme waar audiofielen naar verlangen. Versterkt door een nieuwe generatie digitaal-analoogomzetter (DAC), belichaamt de ‘Plus’ in WiiM Pro Plus een significante sprong voorwaarts in audiokwaliteit. Het onthult een rijkdom aan akoestische details en voldoet aan de eisen van veeleisende muziekliefhebbers die niets anders dan excellentie verwachten.

Verbeterd Geluid, Vereenvoudigde Installatie, Betaalbaarheid

Met de WiiM Pro Plus kun je jouw audioreis revolutioneren door jouw bestaande opstelling te transformeren tot een audioparadijs. Geen behoefte om afscheid te nemen van je geliefde hoogwaardige luidsprekers of vintage draaitafels. Met de WiiM Pro Plus integreer je naadloos jouw audioapparatuur met moderne streamingmogelijkheden, zonder gedoe met extra kabels en externe DACs.

Onthulling van de WiiM Pro Plus Vooruitgang

De WiiM Pro Plus Streamer introduceert een scala aan vooruitgang die het audiolandschap herdefinieert:

  • Verbeterde ADC voor Lijninvoer: Door gebruik te maken van de TI Burr-Brown Audio PCM1861 ADC, bereikt de WiiM Pro Plus een opmerkelijke digitale uitvoer tot 192 kHz/32-bit. Analoge bronnen worden perfect omgezet in digitale formaat, resulterend in een ongeëvenaarde helderheid en een signaal-ruisverhouding van 110 dB.
  • Ultra-Low Noise Design: Geniet van een zuiver geluid dankzij de ultra-lage ruis klok, voeding en zorgvuldige PCB lay-out. Ervaar audiopuurheid met minder dan -110dB THD+N prestaties voor analoge audio-uitvoer, waardoor ongewenst geluid en vervorming effectief worden geëlimineerd.
  • Premium DAC en TI OP AMP voor Uitstekende Lijnuitvoer: Met de nieuwe generatie AKM 4493SEQ premium DAC en TI OP AMP, levert de WiiM Pro Plus lage vervorming en een breed dynamisch bereik. Met ondersteuning tot 768 kHz PCM en DSD512, behaalt dit apparaat een opmerkelijke 120 dB (A-wt) SNR en THD+N van -110dB van 44.1k tot 192k.

Naadloze Integratie en Besturing

Geef jouw audio-opstelling slimme mogelijkheden met de WiiM Pro Plus Streamer. De WiiM Pro Plus verbindt moeiteloos jouw audioapparatuur via WiFi, Ethernet, RCA, TOSLINK of Coaxiale uitgang. Profiteer van het gemak van spraakassistenten zoals Siri, Alexa en Google om jouw muzikale reis te sturen.

Eindeloze Streaming Mogelijkheden

Verken een wereld van streamingmogelijkheden met de WiiM Pro Plus. Met ondersteuning voor AirPlay 2, Alexa Casting, Spotify Connect, TIDAL Connect, Qobuz, Amazon Music, Deezer, TuneIn en meer, zijn jouw muzikale wensen naadloos binnen handbereik.

Eenvoudige Installatie

Ervaar een probleemloze installatie met de WiiM Pro Plus. Met zijn compacte formaat en gebruiksvriendelijke in-app gids, is jouw apparaat binnen twee minuten klaar voor gebruik.

Toekomstbestendig en Voortdurend Verbeterend

Het avontuur stopt niet na de installatie. De WiiM Pro Plus gedijt op gebruikersfeedback en evolueert voortdurend om aan jouw behoeften te voldoen. Met verwachte Roon Ready-certificering, automatische OTA-updates en de belofte van Parametrische EQ, verbetert dit apparaat voortdurend jouw audiobeleving.

All your content in one app

We ondersteunen veel populaire muziekstreamingdiensten in onze WiiM Home-app, met meer op komst. Of verbind met je NAS of lokale bestanden om je favoriete muziek te streamen.

TOP
Winkelwagen 0