Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.

Focal Hoofdtelefoons

Focal Hoofdtelefoon

Sinds deze maand hebben we de fantastische open-back on-ear en over-ear hoofdtelefoons van het Franse Focal in ons assortiment opgenomen.

Gemaakt in Frankrijk, deze hoogwaardige koptelefoons bevatten exclusieve Focal-technologieën, het resultaat van geavanceerd onderzoek in de akoestiek en Focal knowhow. De luidsprekerdrivers zijn samengesteld uit een unieke magnesium conus, een materiaal dat scherp, precies, indrukwekkend afspelen mogelijk maakt wat resulteert in verbluffend echt geluid.

Een hoofdtelefoon van Focal levert een prachtige geluidskwaliteit en heeft bovendien een onovertroffen verhouding tussen prijs en prestaties.

De retailprijzen van de Focal hoofdtelefoons beginnen bij 799 Euro voor de Bathys en lopen op tot 4999 Euro voor het topmodel de Focal Utopia. De Clear MG is zelfs bekroond met een Best Product EISA Award.

In welke prijsklasse je ook naar een hoofdtelefoon zoekt, een hoofdtelefoon van Focal geeft je de hele dag een glimlach op je gezicht. Ben jij op zoek naar een nieuwe hoofdtelefoon met een premium geluidskwaliteit? Bekijk dan hier ons gehele assortiment.

TOP
Winkelwagen 0