Geplaatst in

EarMen promotie Actie

EarMen
Geplaatst in

EARMEN PROMOTIE ACTIE!

Ter promotie van onze EARMEN producten, en de op uitkomen zijnde review van de CH-AMP en TRADUTTO stack hebben wij van 1- tot 31 maart 2024 een speciale aanbieding

U leest het goed, de CH-AMP met PSU voor-en koptelefoonversterker (Normaal €999), een STACCATO streamer (Normaal €479), en de TRADUTTO DAC (Normaal €479) als complete stack aangeboden voor slechts €1.599,-

EarMen CH-amp, Volledig Gebalanceerde Desktop Hoofdtelefoonversterker/Voortrap.

Externe ruisarme lineaire voeding
Samengestelde versterkertopologie
Uitgangsvermogen tot 3,8W
Volledig gebalanceerde architectuur
Gain control
Ultra lage THD en SNR
Aluminium behuizing
Afstandsbediening

Earmen, een stap verder…

Na de succesvolle lancering van kleine draagbare apparaten op de markt, heeft EarMen het een stap verder genomen en speciaal ontworpen apparaten voor u voorbereid, die u echt en uniek luisterplezier zullen geven. EarMen heeft een desktop volledig gebalanceerde hoofdtelefoonversterker ontworpen met uitstekende functies en een lineaire voedingseenheid.

Samengestelde Versterkertopologie
Een Samengestelde Versterkertopologie is geïmplementeerd in de CH-Amp. Een samengestelde opamp brengt het beste van beide werelden met uitstekende gelijkstroom- en wisselstroomkarakteristieken. Deze versterkers bieden verschillende voordelen ten opzichte van andere typen versterkers.

Krachtversterkers gebruiken typisch thermische terugkoppellussen, wat ernstige fouten veroorzaakt tijdens het aansturen van zware belastingen. Deze fouten doen zich voor als gevolg van zelfverhitting. Door het gebruik van de samengestelde opamp kunnen dergelijke fouten worden verholpen en de prestaties van de schakeling verbeterd. De samengestelde versterkers bieden ook een beter gelijkstroom-uitgangsverschil. De extra belasting die op de uitgangstransistoren wordt geplaatst, heeft geen invloed op de uitgangsspanning.

Ontwerp
We hebben WIMA-condensatoren gebruikt, evenals audio-elektrolyten in combinatie met MELF ruisarme weerstanden en SoundPlus OPA1642 operationele versterkers die uitstekend blijken te zijn voor het verkrijgen van een neutraal geluid. EarMen CH-Amp heeft uitstekende eigenschappen, een zeer lage signaal-ruisverhouding en THD, een uitstekende frequentierespons en veel vermogen waarbij de kenmerken van het apparaat zelfs bij hoge belastingen maar weinig veranderen.

EarMen CH-Amp heeft twee belangrijke functies: voorversterkeruitgangen en een gainschakelaar. CH-Amp heeft gebalanceerde en single-ended voorversterkeruitgangen, zodat u kunt aansluiten op actieve monitoren voor een compleet systeem. De gainschakelaar geeft u een betere controle over zowel het uitgangsniveau als de impedantie, voor betere aanpassing aan uw koptelefoon.

Uitzonderlijk vakmanschap

CH-Amp is gemaakt van een volledige aluminium behuizing, wat het extreem duurzaam en robuust maakt. Het compacte ontwerp maakt het geschikt voor elke omgeving, elk systeem of thuis. De printplaat is ingebed in een solide aluminium behuizing, waardoor de printplaat betere bescherming in de behuizing heeft en extra isolatie tegen externe invloeden.

Volledig gebalanceerde architectuur

EarMen CH-Amp is een volledig gebalanceerde hoofdtelefoonversterker wat betekent dat de gebalanceerde uitgangen van de bron intact naar de uitgang gaan, alleen versterkt. Vanaf de single-end ingang worden de signalen omgezet naar gebalanceerd zonder faseverschuiving (fase-onbalans), zodat de verkregen + en – signalen perfect in fase zijn. Op deze manier verwijderen we ongewenste artifacten en voorkomen we dat ze binnen het apparaat worden toegevoegd.

Extra Lage Lineaire Voeding

Met de EarMen CH-amp krijgt u ook een lineaire ruisarme voeding die zonder compromis is gemaakt, gebruikmakend van de beste componenten en de nieuwste schakelingontwerp. De lineaire voeding van EarMen is betrouwbaar, eenvoudig en produceert minimaal geluid.

Het is speciaal gemaakt voor de behoeften van onze apparaten om de beste eigenschappen en efficiëntie te verkrijgen en is speciaal ontworpen om uw verwachtingen te overtreffen. Ook heeft het bescherming tegen overstroom, kortsluiting en thermische overbelasting volgens de hoogste veiligheidsnormen.

Het grote voordeel van deze voeding is dat u deze kunt aansluiten op de EarMen Tradutto DAC en EarMen Staccato Streamer en een geweldig alles-in-één systeem kunt krijgen.

TOP
Winkelwagen 0