Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.
Posted in

Revival Audio Atalante 4

Revival Audio Atalante 4
Posted in

Sinds de introductie van de ATALANTE-serie door Revival Audio in 2022 heeft elk lid indruk gemaakt op zowel luisteraars als recensenten. Na anderhalf jaar wachten is nu ATALANTE 4 uitgebracht om de perfectie van de prestaties te herdefiniëren en de ATALANTE-familie compleet te maken. De ATALANTE 4 bouwt verder op de erfenis van zijn voorgangers en gaat verder met nieuwe innovaties, en biedt een prachtig ontworpen vloerstaande luidspreker met tijdloze details en een moderne esthetiek. Het belooft ongeëvenaarde audiokwaliteit en balans, waardoor luisteren naar de iconische geluidskarakteristieken van de ATALANTE-serie een plezierige ervaring wordt.


ATALANTE 4 is een 3-weg model uitgerust met de 28 mm softdome tweeter en de ingebouwde gepatenteerde Revival Audio ARID (Anti Reflection Inner Dome) technologie, die 95+% van de resonantie in de kamer kan absorberen.
De ATALANTE 4 stelt nieuwe normen voor eersteklas audioluidsprekers en introduceert de eerste BSC (Basalt Sandwich Construction) 5-inch middentoner. Samen met twee 7-inch BSC woofers, bereikt deze premium luidspreker een sublieme balans tussen stijfheid en lichtgewicht constructie, waardoor een sublieme geluidssymmetrie wordt geleverd.

Dankzij de uitzonderlijke dempingsconstructie bieden deze drivers een natuurlijke, snelle en soepele respons met een opmerkelijk strakke basdynamiek.
Het neusje van de zalm van de ATALANTE 4 is het met de hand afgestelde scheidingsfilter – een hoogtepunt van tientallen jaren ervaring, nauwkeurig op het gehoor afgesteld en ongeëvenaard. Het versterkt de luisterervaring en bevat de beste componenten in zijn klasse, waaronder de prestigieuze Van den Hul Skyline Hybrid kabels.
Als finishing touch zorgt de Premium Spike Set, een nieuw ontwerp in de ATALANTE 4, niet alleen voor een esthetische verbetering van de luidspreker, maar ook voor functionele stabiliteit, waardoor de hoogte moeiteloos kan worden aangepast.
De ATALANTE 4 is meer dan alleen een eersteklas luidspreker: het is een viscerale audio- en visuele ervaring die luisteren naar een hoger niveau tilt. Met zijn uitzonderlijke prestaties en ongeëvenaarde balans nodigt deze state-of-the-art vloerstaande luidspreker je uit om jezelf onder te dompelen in een wereld waar kunst en audio in evenwicht zijn.

De Atalante 4 Vloerstaander is vanaf eind Februari 2024 bij ons te beluisteren!

Meer lezen over dit Franse Luidsprekermerk, bezoek de website https://revivalaudio.fr/atalante-4/

TOP
Winkelwagen 0