Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.

Sendy Audio Aiva, nu leverbaar bij Mister Hifi

Sendy Audio Aiva

De Aiva over-ear open-back hoofdtelefoon van Sendy Audio is voorzien van Planar drivers waarmee de muziek met een ongelofelijk hoge snelheid wordt weergegeven. Deze Planar-Magnetic hoofdtelefoon heeft een prachtig design met echt houten ear-cups en is bovendien constructief goed gebouwd.

De gebruikte materialen zijn van uitstekende kwaliteit waarmee deze hoofdtelefoon een premium uitstraling, lange levensduur en bovendien een hoog draagcomfort heeft.

Met deze hoofdtelefoon gaat werkelijk geen enkel detail of nuance in de muziek verloren. Ook de weergave in het laag heeft een lekkere punch waarmee deze hoofdtelefoon uiterst muzikaal en levendig klinkt. De midrange definitie is opmerkelijk en de topend bij deze hoofdtelefoon kenmerkt zich door een lichte, maar duidelijk waarneembare boost.

Hiermee levert deze hoofdtelefoon net dat beetje extra levendigheid die je bij andere hoofdtelefoons in deze klasse niet snel zult vinden!

  • Specificaties Sendy Audio Aiva:
Type:Over-ear
Klankkast:Open
Drivers:Planar Magnetic
Impedantie:32Ω
Frequentiebereik:20Hz – 40kHz
Gevoeligheid:96dB
Kabel:1.4m
Aansluiting:4.4mm
Bediening:n.v.t.
Noise Cancelling:Nee
Bluetooth:Nee
Accu:Nee
Gewicht:420g
Garantie:24 Maanden
Omvang van de levering:Gebalanceerde hoofdtelefoonkabel met 4.4mm Pentaconn plug, 4.4mm > 3.5mm Adapter, Opberghoes

Direct te bestellen via de link: https://mister-hifi.nl/shop/sendy-audio-aiva/

Sendy Audio Aiva
TOP
Winkelwagen 0