Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.

EarMen Angel hoofdtelefoonversterker nu leverbaar Mister Hifi

EarMen Angel

EarMen Angel is een draagbare volledig gebalanceerde Hi-Res DAC/hoofdtelefoonversterker met de Pre Out-optie. Het is een zeer krachtig audioapparaat waarmee je Hi-Res muziek onderweg kunt beluisteren. Je kunt genieten van veel vermogen zonder je zorgen te hoeven maken over verbruik, omdat het is uitgerust met een 2-cel batterij. EarMen Angel levert uitstekende prestaties en we zijn er zeker van dat je ervan zult genieten.

DAC
EarMen Angel maakt gebruik van de ESS DAC ES9038Q2M, die geweldige SNR en THD + N kenmerken heeft in vergelijking met zijn concurrenten, samen met de nieuwste XMOS USB-ontvanger die in staat is om te decoderen tot 768 kHz/32 bit PCM, DSD256 via DoP en MQA Studio. Alles wat je ooit nodig hebt!

Volledig Gebalanceerd
EarMen Angel is een volledig gebalanceerd apparaat waarvan het gebalanceerde signaal ongewijzigd blijft vanaf de DAC tot aan de hoofdtelefoonuitgang. Er zijn geen wijzigingen in het audiosignaal zelf, behalve versterking, dus het geluid van de DAC is origineel.

Het apparaat is ontworpen zodat er in het pad van het audiosignaal geen extra condensatoren en andere componenten zijn die vervorming zouden introduceren, dus het geluid zelf is fascinerend.

Ongelooflijk Dynamisch
Het dynamisch bereik van 120 dB is geweldig, waardoor de muziek die je beluistert realistisch wordt, alsof je live luistert. Het apparaat heeft een lineaire voeding met ultralage ruis die helpt om nog helderder geluid te leveren. Zodra je het geluid hoort, wil je niets anders dan dit apparaat.

  • Specificaties EarMen Angel:

*Compacte gebalanceerde DAC/hoofdtelefoon versterker

*Batterij gevoed (oplaadbaar)

*Balanced 4.4 mm en Single Ended 3.5 mm uitgangen

*ESS ES9038Q2M DAC

*Ook te gebruiken als voorversterker in een desk-top systeem

*Afmetingen 152 x 27 x 66 mm

*Gewicht 340 gram

EarMen Angel
EarMen Angel

Direct bestellen: https://mister-hifi.nl/shop/earmen-angel-hoofdtelefoonversterker/

TOP
Winkelwagen 0