Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.

Auris Audio Blues demostratie klaar bij Mister Hifi

Auris Audio Blues

De introductie van de Auris Audio Blues Draaitafel: Ongeëvenaarde Prestaties en Precisie

Ontdek de kracht van precisie en de kunst van geluidsexcellentie met de Blues draaitafel van Auris. Van de zorgvuldig ontworpen subplaat en lagerbehuizing tot het doordachte isolatiesysteem, elk detail is zorgvuldig vervaardigd om u een buitengewone luisterervaring te bieden. Verhef uw passie voor muziek tot nieuwe hoogten en laat de Blues u meenemen naar een wereld van ongeëvenaarde audiokwaliteit.

Tone Arm
De W9 (9 inch) toonarm is een baanbrekende vooruitgang op het gebied van precisie en prestaties en stelt een nieuwe industrienorm. Met moderne 3D CAD/CAM-technologie is hij vervaardigd en met uiterste precisie geproduceerd op geavanceerde CNC-machines. Hierdoor biedt hij ongeëvenaarde nauwkeurigheid en vakmanschap. Om uw luisterervaring naar ongekende hoogten te tillen, hebben we een speciaal ontworpen gewicht met een rubberen draad geïntegreerd. Dit ingenieuze ontwerp dempt effectief trillingen, waardoor de subtiele nuances van jazzcomposities moeiteloos naar voren komen en elke noot schittert met helderheid.

De W9 biedt ongeëvenaarde aanpassingsmogelijkheden dankzij de 10 mm VTA (verticale volgkracht) aanpassing, waardoor compatibiliteit met verschillende draaitafelmatjes mogelijk is en uw opstelling perfect aansluit bij uw voorkeuren.

Onze toewijding aan audiokwaliteit strekt zich uit tot het gebruik van kogellagers afkomstig uit de medische industrie. Deze lagers zorgen voor minimale speling en uitzonderlijke geluidsoverdracht, waardoor de trouw van uw jazz opnames ongeëvenaard blijft. Daarnaast heeft de toonarm een wand van koolstofvezel met een ultradunne wanddikte van 1 mm. Deze geavanceerde constructie minimaliseert trillingen en resonantie, waardoor elk subtiel detail en nuance in uw geliefde jazz opnames wordt onthuld. De W9 toonarm is een toonbeeld van precisie-engineering en een must-have voor audiofielen die op zoek zijn naar de zuiverste en meest authentieke muzikale ervaring.

Isolatie
We weten dat stabiliteit en trillingsreductie van groot belang zijn voor een ongerepte luisterervaring. De Blues is voorzien van een speciale rubberen samenstelling die niet alleen stabiliteit biedt, maar ook effectief trillingen reduceert. Daarnaast zorgt de hoogteverstelling ervoor dat het plateau in een perfect horizontale positie kan worden gebracht, wat de stabiliteit verder verbetert en ongewenste verstoringen elimineert. Dompel uzelf onder in uw muziek zonder enige afleiding, want de Blues creëert een omgeving waarin elke noot schittert met ongeëvenaarde helderheid en zuiverheid.

16V-24VAC Motor
De Auris Audio Blues draaitafel is uitgerust met een krachtige synchrone motor met elektronische regeling op de PCB. Deze geavanceerde motortechnologie vermindert niet alleen trillingen, maar zorgt ook voor een constante snelheid, ongeacht veranderingen in de elektrische netvoeding. Dit betekent dat u kunt genieten van een stabiele en consistente audioprestatie, waarbij elke noot trouw wordt gereproduceerd. Voor nog nauwkeurigere snelheidsregeling heeft u de mogelijkheid om uw Auris draaitafel uit te breiden met de EON PSU (los verkrijgbaar). Deze toevoeging verbetert de nauwkeurigheid van de snelheidsregeling, ongeacht of u platen afspeelt op 33,3 of 45 RPM.

Sub Platter
Het hart van de opmerkelijke prestaties van de Blues ligt in het cutting-edge sub platter ontwerp, dat is voorzien van een substantiële as van 10 mm die buitengewone inertie levert en wow en flutter effectief elimineert. Maak u klaar om volledig ondergedompeld te worden in de meest onberispelijke weergave van uw gekoesterde muziek, terwijl trillingen zorgvuldig worden verminderd en zorgen voor een constant nauwkeurige en precieze audioweergave.

Het plaatje van de sub platter rust gracieus op precisiekogellagers en is vervaardigd van gecementeerd hardmetaal, met een uitzonderlijke hardheid tot 90 op de Rockwell-schaal. Deze ongeëvenaarde hardheid versterkt niet alleen de stabiliteit van de draaitafel, maar zorgt ook voor duurzaamheid op lange termijn, wat aanzienlijk bijdraagt aan een ongeëvenaarde luisterervaring die de tand des tijds zal doorstaan.

Lagerbehuizing Auris Audio Blues
Bij Auris begrijpen we het belang van duurzaamheid en betrouwbaarheid in een draaitafel. Daarom is de Blues voorzien van een bronzen hoofdnavaandrijving in het ontwerp. Dit materiaalkeuze biedt een uitzonderlijke levensduur, die traditionele messing alternatieven overtreft. Door de belasting op het lager zelf te verminderen, zorgen we voor optimale prestaties en een lange levensduur, zodat u jarenlang van uw muziekcollectie kunt genieten.

Specificaties Auris Audio Blues:

Snelheid 33,3 tpm/45 tpm handmatige selectie

Aandrijfprincipe Snaaraandrijving

Plateau 299 mm acryl

Hoofdlager Keramische kogel, bronzen cilinder

Snelheidsvariatie 33,3 +/- 0,11% 45 +/- 0,11%

Toonarm W9

Toonarm – Effectieve arm massa 12 gr

Overhang 18 mm

Trackingkracht 5-40 mN

Afmetingen 445 mm x 360 mm x 120 mm

Gewicht

4,6 kg

Compliance van de cartridge

Van 6 g tot 14 g

Kantelhoek

24°”

Auris Audio Blues

Direct bestellen via deze link: https://mister-hifi.nl/shop/auris-audio-blues/

Lees een review over de Auris Blues op Hifi.nl https://hifi.nl/artikel/33144/Review-Auris-Audio-Blues-platenspeler-hoogwaardig-en-betaalbaar-analoog-genot.html

TOP
Winkelwagen 0