Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.

PRO-JECT T2 W krijgt Eisa Award

Pro-Ject T2

De Pro-Ject T2 W is een gedurfde poging om analoge vinylweergave te combineren met digitale gemak, en een die Pro-Ject met enthousiasme weet te realiseren. In de kern is het een riemaandrijving-draaitafel met een 9-inch aluminium toonarm en Sumiko MM-cartridge, plus elektronische snelheidsregeling. Maar wat de T2 W echt bijzonder maakt, is een geïntegreerde draadloze module waarmee eigenaren hun muziek kunnen streamen naar netwerkluidsprekers en hifi-systemen. De ‘Pro-Ject Control’ app maakt het gemakkelijk om de installatie en bediening te regelen, met opties zoals verliesvrije 48 kHz/24-bit FLAC-uitvoer en automatisch streamen zodra je de naald laat zakken. Het afspelen van platen, terwijl de vinylformaat in een ‘modern’ systeem wordt geïntegreerd, is nog nooit zo eenvoudig geweest.

TOP
Winkelwagen 0