In de maand Juli '24 zijn we alleen op afspraak geopend. Web bestellingen worden wel gewoon uitgeleverd!

Rogue Audio Sphinx 3

Rogue Audio Sphinx 3

Beste Audio liefhebbers!

Met ingang van medio September 2023 hebben wij de Rogue Audio Sphinx 3 geïntegreerde versterker demonstratieklaar opgesteld.

Dynamisch, transparant en uiterst muzikaal, de Rogue Audio Sphinx 3 zet een nieuwe standaard in betaalbare hybride geïntegreerde versterkers.

Rogue Audio is een in de Amerikaanse plaats Brodheadsville in de staat Pennsylvania gevestigde audiofabrikant die zich heeft toegelegd op de bouw van versterkers. De drijvende kracht achter Rogue Audio is Mark O’Brien. Alle versterkers van Rogue Audio zijn voorzien van buizen voor de versterking. De Sphinx 3 maakt gebruik van klasse D eindtrappen en is hierdoor heel stabiel. Met zijn 2×100 Watt vermogen en hoge dempingsfactor stuurt hij probleemloos de meeste speakers aan. De Sphinx 3 is verder voorzien van een uitstekende instelbare phonokaart met een versterking van 44/60 dB en is dus geschikt voor uw favoriete MM- of MC-element.

Hoofdtelefoon aansluiting

Verder heeft de Sphinx v3 een discrete MOSFET-hoofdtelefoonversterker die zelfs de meest veeleisende hoofdtelefoons kan aansturen.

Kortom een betaalbare hybride geïntegreerde versterker die van alle facetten is voorzien. De prijs van deze alleskunner is €2895,- en is leverbaar in Zilver of Zwarte kleurstelling.

Nieuwsgierig, Maak snel uw luisterafspraak in onze demoruimte of bekijk alle producten van Rogue Audio op de website van de fabrikant via onderstaande link.

http://www.rogueaudio.com/

 

Een mooi review van de Rogue Audio Sphinx 3 is te lezen op de website van Sterophile https://www.stereophile.com/content/rogue-sphinx-v3-integrated-amplifier

Rogue Audio Sphinx 3

TOP
Winkelwagen 0