In de maand Juli '24 zijn we alleen op afspraak geopend. Web bestellingen worden wel gewoon uitgeleverd!

JMR ABSCISSE JUBILE

JMR ABCISSE JUBILE

Beste Audio liefhebbers!

Met ingang van medio September 2023 hebben wij de luidsprekers van JMR ABSCISSE JUBILE demonstratieklaar opgesteld.

Een uitzonderlijke speaker met strak laag, mooi en open midden gebied en verfijnd hoog door de AMT tweeter. Nieuwsgierig geworden naar de weergave van deze Franse luidsprekers?

Een ongelooflijke soundstage. Deze hoogwaardige Hifi-luidspreker biedt een bijzonder open, ruim en luchtig geluidsbeeld met een formidabele precisie. Het strekt zich niet alleen uit in de breedte, maar ook in de hoogte en diepte. Er is geen projectie of hardheid voelbaar, alles is in nuances. Uit de muzikale boodschap komt veel meer micro-informatie, de bandbreedte is aan beide kanten groter. Je zult de muzikale waarheid kunnen voelen door de indruk te hebben in het hart van de muziek en zijn emoties te staan. De kasten zijn gemaakt met hoogwaardige afwerkingen. Een stijl die traditie en modernisme combineert.

De JMR ABSCISSE JUBILE is een uitgebreid herontwerp van de ABSCISSE.
Deze luidspreker is ontwikkeld met als hoofddoel het creëren van een zo compact mogelijk systeem, welke kan worden geïnstalleerd met minimale positioneringsbeperkingen (dus ook vlakbij de achterwand). Het concentreert alle kennis en ervaring van ruim 50 jaar luidsprekers ontwerpen in dienst van de muziek en prachtig geluid.

 

Maak snel uw luisterafspraak in onze demoruimte of bekijk alle producten van Jean Marie Reynaud op de website van de fabrikant via onderstaande link.

https://www.jm-reynaud.com/en/

JMR ABCISSE JUBILE

TOP
Winkelwagen 0