Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.

Musical Fidelity A1

Musical Fidelity A1

Beste Muziek liefhebbers!

Met ingang van September 2023 hebben wij de Musical Fidelity A1 geïntegreerde versterker demonstratieklaar opgesteld.

De Musical Fidelity A1 is een stukje hifi-geschiedenis. Het pure elektrische klasse A-ontwerp, dat voor het eerst werd geproduceerd in de jaren tachtig, stond niet alleen bekend om zijn vermogen om met een grote verscheidenheid aan apparatuur van die tijd te werken, maar ook om zijn vermogen om ongeëvenaarde geluidsprestaties te leveren.

De nieuwe generatie A1, uitgebracht in 2023, blijft in vrijwel alle opzichten trouw aan het oorspronkelijke ontwerp en brengt alleen wijzigingen aan om bepaalde technische kenmerken te verbeteren en aan de moderne eisen te voldoen.

 

Vermogen 2x25W klasse A

De elektrische lay-out van de A1 is voorzien van volledig discrete, volledig symmetrische pure klasse A-technologie. Hij levert 25 W vermogen (bij een belasting van 8 Ω) en kan ook een maximale stroomuitvoer van 25 A aan.

Hoewel deze cijfers misschien laag lijken in vergelijking met sommige moderne versterkers, is de A1 nog steeds in staat complexere luidsprekers aan te sturen dankzij zijn vermogen om naar Klasse B-werking te schuiven (niet te “schakelen”) wanneer tijdelijk meer stroomverbruik nodig is.

Musical Fidelity A1_inside
Musical Fidelity A1_inside

Nieuwsgierig geworden, Maak snel uw luisterafspraak in onze demoruimte 

Wij zijn in ieder geval enthousiast over de klank van deze iconische versterker. De prijs bedraagt €1599,-

Meer specificaties zijn te vinden op de website van musical Fidelity: https://www.musicalfidelity.com/products/a1/a1-2

 

TOP
Winkelwagen 0