In de maand Juli '24 zijn we alleen op afspraak geopend. Web bestellingen worden wel gewoon uitgeleverd!

Blumenhofer Genuin FS2

Blumenhofer FS2

Beste Audio liefhebbers!

Blumenhofer Genuin FS2 staat demonstratie klaar.

Met ingang van vandaag hebben wij de Blumenhofer Genuin FS2 demonstratie klaar in onze analoge ruimte.

De Blumenhofer Genuin FS 2 is gemaakt uit twee delen die volledig met de hand in elkaar worden gezet. De hoofdkast herbergt een 12-inch woofer met een papieren conus die Blumenhofer aan de buitenranden bedekt, de centrale stofkap is half open om de lineariteit van de conusbeweging te verbeteren en er is een basreflexopening in de bodem van de kast. Het idee is dat het geluid van de poort minder snel hoorbaar is en je de kast dichter bij de achterwand kunt zetten. De kast is handgemaakt door Blumenhofer die 25 mm berken multiplex en houten versteviging gebruikt. Standaardafwerking is kersen- of walnootfineer, maar Blumenhofer biedt tegen meerprijs tal van andere fineer of lak-afwerkingen aan.

De kast is stevig vastgeschroefd aan een metalen frame welke op enorme spikes staan. Door deze te draaien verhoog of verlaag je de kast die de basweergave van de poort verandert. Op deze wijze is afstelling in de akoestiek van de ruimte makkelijker.

Volgens de specificaties dekt de woofer het bereik van 36 Hz tot 1150 Hz, wat vrij hoog is voor een 12 inch driver. Verborgen in de compressiekamer is een 75 mm omgekeerde titanium koepel die door de hoornmond aan de lucht is gekoppeld. Deze hoorn is ontwikkeld door Blumenhofer en in huis gemaakt. De horn-tweeter wordt omsloten door een metalen frame dat stevig aan de hoofdkast is vastgeschroefd. Verbindingen met de crossover worden gemaakt met korte kabels en banaanstekkers op de bovenkant van de kast. De positie van de tweeter kan worden aangepast voor optimale resultaten in de akoestische ruimte. Het rendement van de Genuin FS2 is met 94dB hoog en daardoor zeer geschikt voor buizenversterkers!

Maak dus snel uw luisterafspraak in een van onze demoruimtes of bekijk alle Blumenhofer luidsprekers  via onderstaande link.

https://www.blumenhofer-acoustics.com/Products/Products.php?lang=en

 

 

TOP
Winkelwagen 0