Musical Fidelity

musical fidelity m8xi

Beste Audio liefhebbers!

Met ingang van 1 december hebben wij Musical Fidelity aan ons assortiment toegevoegd.

Musical Fidelity is een Britse Audio fabrikant die al meer dan dertig jaar hoogwaardige Hifi componenten produceert voor echte audio liefhebbers die uitsluitend genoegen nemen met een hoge kwaliteit maar hiervoor wel een eerlijke prijs willen betalen. De medewerkers van deze firma zijn behalve techneut zelf ook muziekliefhebbers. Door deze passie voor muziek streeft de fabrikant door toepassing van de laatst beschikbare technologie naar een optimale prijs/kwaliteit verhouding.

Veel van de producten van Musical Fidelity zijn zeer goed getest en er zijn vele positieve reviews te lezen in verschillende vakbladen.

Maak dus snel uw luisterafspraak in een van onze demoruimtes of bekijk alle producten van MF via onderstaande link.

https://www.musicalfidelity.com/

 

 

TOP
Winkelwagen 0