In de maand Juli '24 zijn we alleen op afspraak geopend. Web bestellingen worden wel gewoon uitgeleverd!

Hifi Rose RS520

Hifi Rose RS520

Beste Muziekliefhebbers!

Hifi Rose introduceert de RS520.

Nieuws, vandaag van de nieuwe alles-in-één streamingversterker van HiFi Rose, genaamd de HiFi Rose RS520. De HiFi Rose RS520 heeft een streamingplatform, gebaseerd op de RS150-netwerkstreamer, en een geïntegreerde versterker op basis van de verbluffende RA180. Op basis van onze ervaring met de RS250 , een meer betaalbare versie van de RS150, zal het pakket een echte blikvanger zijn.

De met aluminium beklede HiFi Rose RS520 heeft een geclaimde 250 W per kanaal output van klasse AD-vermogen (geavanceerde klasse D) met galliumnitride-FET’s in de versterkertrap. Het streamingplatform, gebaseerd op het eigen Rose OS-systeem, ondersteunt de meeste streamingplatforms waaronder Tidal, Qobuz, Apple Music, Spotify en Roon. Er is een ingebouwde equalizer voor een beetje plezier en een analoge HDMI eARC en Bluetooth-ondersteuning. Het inmiddels karakteristieke touchscreen aan de voorzijde is 32 cm breed met een 1920 x 515 resolutie LCD paneel.

bekijk alle producten via onderstaande link.

Of bezoek de website van de producent: https://eng.hifirose.com/

TOP
Winkelwagen 0