Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.

Pro-Ject Debut Pro demonstratie klaar

Pro-Ject Debut Pro

Beste Muziekliefhebbers!

Pro-Ject Debut Pro

Weer een uitbreiding op ons analoge assortiment. Deze Pro-Ject platenspeler staat vanaf heden demonstratie klaar in onze analoge ruimte.
Breng je vinyl tot leven met de Pro-Ject Debut PRO platenspeler. Deze stijlvolle Pro-Ject platenspeler is speciaal ter ere van het 30-jarige bestaan van het Oostenrijkse hifi-merk ontwikkeld en combineert een prachtig ontwerp met perfecte mechaniek. ProJect heeft de Debut Pro ontworpen met de fijnste technieken en de ervaring van 30 jaar ontwerpen van platenspelers. Een jubileummodel platenspeler mag natuurlijk ook wel extra mooi zijn (en klinken). Pro-Ject zet met de Debut PRO dan ook een blauwdruk voor de toekomst. De geheel nieuw ontworpen platenspeler is namelijk voorzien van precisie CNC-gefreesde onderdelen, met de allerkleinste toleranties.
Door Eisa uitgeroepen tot EISA BEST VALUE TURNTABLE 2021-2022 https://eisa.eu/history/hi-fi-2021-2022/

Benieuwd geworden naar deze geweldige draaitafel ?

Maak snel een afspraak in een van onze demoruimtes https://www.mister-hifi.nl/afspraak-maken-demoruimte/

 

 

TOP
Winkelwagen 0