Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.

Dealer van Thorens platenspelers

Thorens-TD402DD

Beste Muziekliefhebbers!

Vinyl is back.

Deze maand zijn we dealer geworden van de platenspelers van Thorens.

Geen enkel hifi-merk heeft zo’n lange en rijke geschiedenis als Thorens. Sinds de oprichting van het merk in 1883 staat het merk voor (Zwitserse) precisie en sinds de jaren vijftig is Thorens niet meer weg te denken uit de huiskamers van muziekliefhebbers wereldwijd. Het merk heeft zich toegespitst op het ontwerpen en produceren van platenspelers en aanverwante consumentenelektronica. Thorens is al heel lang verantwoordelijk voor de meest iconische analoge producten, die bijna stuk voor stuk een cultstatus hebben bereikt en vandaag de dag nog steeds populair zijn. Denk maar aan de Thorens TD 124/ 125 modellen, de fameuze 150- en 160-series met al hun afgeleiden en niet in de laatste plaats de iconische high end spelers uit de jaren zeventig en tachtig.

Maak dus snel uw luisterafspraak in een van onze demoruimtes of bekijk alle producten via onderstaande link.

https://www.mister-hifi.nl/thorens/

TOP
Winkelwagen 0