Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.

Sinds kort zijn wij dealer van ifi Audio

ifi Audio

Beste Muziekliefhebbers!

ifi Audio

Deze maand zijn we dealer geworden van de producten van ifi.

ifi, een zusterbedrijf van het Britse AMR, is een fabrikant  die in zijn relatief jonge bestaan een enorm goede reputatie heeft opgebouwd onder muziekliefhebbers. De producten van iFi worden gemaakt door audiofielen voor audiofielen en blinken hierbij uit in functionaliteit, gebruiksgemak en geluidskwaliteit.

De producten van ifi worden ontwikkeld en vervaardigd in de UK. De gebruikte componenten zijn afkomstig uit Duitsland, de VS en Japan. Ondanks iFi kiest voor kwalitatief goede componenten hebben de producten een sublieme prijs-prestatie verhouding.

Maak dus snel uw luisterafspraak in een van onze demoruimtes of bekijk alle producten via onderstaande link.

https://www.mister-hifi.nl/ifi-audio/

Of bezoek de website van de producent: https://ifi-audio.com/

TOP
Winkelwagen 0