Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.

Mister Hifi vanaf juni 2022 officieel dealer Hifi Rose

Beste Muziekliefhebbers!

Hifi Rose media speler met groot intuïtief touchscreen.

Met trots kunnen we melden dat we recentelijk officieel dealer zijn geworden van de mediaspelers van Hifi Rose. Alle media spelers van Rose zijn voorzien van een groot intuïtief touchscreen anno 2022. Middels een gemakkelijk te bedienen gebruikersinterface kunnen hierop zelfs ook videobeelden worden weergeven. Buiten de looks van Rose klinken de mediaspelers ook nog eens heel goed. In het assortiment is ook een ripper opgenomen. Hiermee speelt u uw cd’s gemakkelijk af op een van de drie modellen streamers en sla uw kostbare cd´s direct en veilig op. 

Of bezoek de website van de producent: https://eng.hifirose.com/

TOP
Winkelwagen 0