Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.
Posted in

Musical Fidelity M6x DAC krijgt Eisa Award

Musical Fidelity M6X DAC
Posted in

Afkomstig van de DAC-pionier Musical Fidelity, is de M6x DAC een waardige opvolger voor het Digilog-model waarmee het allemaal in 1988 (!) begon. Achter zijn bescheiden maar knap afgewerkte aluminium chassis is er veel gaande, waaronder een eigen klokoplossing en een paar van de nieuwste ESS DAC-chips in een dual mono-design. Hierdoor ondersteunt de Musical Fidelity hi-resmateriaal tot 768 kHz / 32-bit en DSD512. Als het in actie schiet, levert het geweldig inzicht, beeldvorming en detail, én er zijn acht filters beschikbaar om de sound te finetunen naar eigen smaak. Ingangen, waaronder USB-B en AES/EBU, zijn er voor nagenoeg elke digitale bron. En de M6x DAC is niet enkel een uitstekende toevoeging bij een hifi-systeem met speakers. Er is ook een fijne hoofdtelefoonversterker ingebouwd.

Direct te bestellen via onze webwinkel: https://mister-hifi.nl/shop/musical-fidelity-m6x-dac/

TOP
Winkelwagen 0