Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.
Posted in

Gold Note lanceert de IS-10 Geïntegreerde Versterker

Gold Note IS-10
Posted in

Gold Note IS-10 Geïntegreerde Versterker met DAC en Streamer.

De Gold Note IS-10 is de nieuwe alles-in-één van onze compacte serie elektronica, een compleet High-End stereo systeem met een krachtige 90W @ 8Ω (stereo) geïntegreerde versterker en een D/A-converter met high-resolution streaming – ondersteuning tot PCM 32bit/768kHz en DSD256. 

Verder heeft de Gold Note IS-10 ook een audiofiele hoofdtelefoonversterker met een 6,3 mm aansluiting om elk type hoofdtelefoon aan te sturen. Met zijn geavanceerde streamer ondersteunt de IS-10 high-resolution bestanden zoals MQA en DSD (tot DSD256), voor de beste audiokwaliteit om van je favoriete nummers te genieten. 

Volledig Roon Ready, het is compatibel met Tidal, Tidal Connect, MQA, Qobuz, Spotify en Deezer (via LAN, Wi-Fi en Bluetooth).

Bovendien kan de IS-10 ook werken als een monoblok wanneer het wordt gecombineerd met een PA-10 EVO eindversterker, waardoor het vermogen wordt verhoogd tot 280W @ 8Ω.

MULTI-ROOM EN NETWERKSTREAMER

De Gold Note IS-10 is een apparaat met plug-en-play installatie en is volledig compatibel met multi-room systemen. Je kunt je favoriete muziek streamen via Roon, Airplay, Tidal, MQA, Qobuz, Spotify, vTuner en Deezer of toegang krijgen tot je collectie digitale muziek die lokaal is opgeslagen op een NAS of een USB-flashdrive, en het apparaat bedienen met onze gebruiksvriendelijke GN Control App op je smartphone of tablet (beschikbaar voor gratis op iOS en Android).

Daarnaast biedt de IS-10 ook Tidal Connect om de eenheid rechtstreeks te bedienen vanuit de Tidal-app. Sluit eenvoudigweg aan op je netwerk en maak je klaar om de onbegrensde mogelijkheden van high-resolution muziek te verkennen.

MAXIMALE FLEXIBILITEIT EN HOOFDTELEFOONUITGANG

De Gold Note IS-10 kan worden bediend met de afstandsbediening, de SKC of de GN Control-app en zorgt voor de beste prestaties ooit. Dankzij het intuïtieve menu op het display kunnen fijne aanpassingen eenvoudig en snel worden gedaan zonder de weergave te onderbreken. 

Wanneer gecombineerd met een PA-10 EVO kan de IS-10 worden ingesteld als een mono-versterker met behulp van de “Mono R” uitgang en de knop “M” op het achterpaneel en het selecteren van “MONO” in het menu op het display. 

De IS-10 heeft ook een professionele 6,3 mm hoofdtelefoonuitgang met twee gevoeligheidsniveaus (Hoog/Laag), een gepatenteerde technologie die we hebben ontwikkeld om het beste uit je hoofdtelefoon te halen.

ROON READY

Roon Ready betekent dat Gold Note gebruikmaakt van Roon streamtechnologie voor een ongelooflijke gebruikersinterface, eenvoudige installatie, solide betrouwbaarheid en de hoogste niveaus van audioprestaties, zonder compromissen.

TIDAL CONNECT

Met Tidal Connect kun je muziek streamen naar je Gold Note IS-10 rechtstreeks vanuit de Tidal-app (zowel met iOS als Android).

Specificaties IS-10

TOP
Winkelwagen 0