Geplaatst in

Revival Audio Sprint 3

Revival Audio Sprint 3
Geplaatst in

De Revival Audio Sprint 3 is een tweeweg boekenplankluidspreker met een 28 mm RASC soft-dome tweeter met ingebouwde ARID (Anti Reflection Inner Dome). Deze gepatenteerde technologie samen met een gespecialiseerd achterkamerontwerp dat meer dan 95 procent van de opgewekte resonanties kan absorberen. De Basalt Sandwich Construction woofer met een diameter van zeven inch is zowel stijf als licht van gewicht en biedt een geweldige dempingsconstructie.

De ELYTRON front baffle is een originele Revival Audio creatie; een stijlvol luidspreker ontwerp ontwikkeld door honderden uren van nauwgezette simulatie. Een dergelijke luisterprecisie is nog nooit eerder gezien op dit niveau, en zal ook niet snel meer worden gezien van een andere fabrikant, tenzij ze SPRINT exact namaken.

Revival’s missie is: nieuwe trends en technologieën verwezenlijken in de luidsprekerindustrie, met een geluidsprecisie die gehoord moet worden om geloofd te worden. De Sprint 3 staat vanaf heden luisterklaar opgesteld bij Mister Hifi

 • Revival Audio Sprint 3: technische specificaties
  Type: tweeweg monitormodel
  Drivers: 1 x 1 1/8 inch (28 mm) soft-dome tweeter uitgerust met Revival Audio ARID (Anti Reflection Inner Dome) gepatenteerde technologie met een grote achterkamer met een lage resonantiefrequentie van 650 Hz.
  1 x 7 inch (18 cm) BSC (Basalt Sandwich Constructie) woofer.
  Frequentiebereik (+/- 3dB): 55 Hz – 22 kHz
  Gevoeligheid (2,83 Volt / 1 meter): 87 dB
  Nominale impedantie: zes Ohm
  Minimale impedantie: 4,5 Ohm bij 175 Hz
  Cross-overfrequentie: 1,8 kHz
  Afmetingen (H x B x D): 380 x 213 x 307 milimeter
  Netto gewicht: 9,1 kilogram
Revival Audio Sprint 3
Revival Audio Sprint 3

Direct te bestellen via onze webwinkel via de link: https://www.mister-hifi.nl/shop/revival-audio-sprint-3/

TOP
Winkelwagen 0