Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.
Posted in

Thorens TD204 krijgt EISA Award

Thorens TD204
Posted in

Deze goed geprijsde platenspeler Thorens TD204, is een brug tussen de instapdraaitafels van Thorens en zijn high-end modellen en is bedoeld voor vinylliefhebbers die op zoek zijn naar een alles-in-één oplossing, maar met het potentieel om te worden geüpgraded.

Uitgerust met een interne ‘J-vormige’ toonarm, Audio-Technica MM-cartridge en geïntegreerde phonotrap – plus elektronische snelheidsregeling – is de Thorens TD204 een echte plug-and-play-oplossing. Out of the box beloont het met een goede prestatie die inzicht in het middenbereik, uitstekende snelheidsstabiliteit en een open, uitnodigend geluidsbeeld laat zien.

Omdat de ingebouwde phono-voorversterker bovendien buiten het circuit kan worden geschakeld, is de TD 204 bovendien perfect geschikt voor toekomstige upgrades van cartridges en externe phono-voorversterkers.

Prijs € 799,-

Bestellen kan via de link : https://mister-hifi.nl/shop/thorens-td-204-walnoot/

Meer specificaties op de website van Thorens https://thorens.com/en/thorens%C2%AE-td-204.html

TOP
Winkelwagen 0