In de maand Juli '24 zijn we alleen op afspraak geopend. Web bestellingen worden wel gewoon uitgeleverd!
Posted in

Luxman D-N150

Luxman D-N150
Posted in
Luxman D-N150

Als onderdeel van de NeoClassico II-serie van LUXMAN combineert de compacte CD-speler D-N150 een ongeëvenaard audiofiel ontwerp met buitengewone flexibiliteit. De flexibiliteit komt in de vorm van coaxiale, optische en USB-ingangen voor de conversie van hoogwaardige audiobestanden naar prachtig en onbeperkt analoog geluid.

Luxman D-N150: weerstaan en aanpassen aan de nieuwe tijd
De D-N150 heeft dezelfde CD-transport als de zeer gerespecteerde D-380 van LUXMAN. Zorgvuldig geteste onderdelen zijn onder andere de voedingstransformator, filtercondensatoren, Schottky-barrièredioden en zuurstofvrije koperen (OFC) kabel van LUXMAN. De digitale-naar-analoge converter PCM5102A van Texas Instruments draagt bij aan een signaal-ruisverhouding van 110 dB, waarbij de muziek wordt gepresenteerd met een achtergrond die dicht bij absolute stilte ligt.


U kunt gebruik maken van de ingebouwde digitale-naar-analoge converter van de D-N150 om externe bronnen af te spelen. De coaxiale en optische ingangen accepteren S/PDIF-signalen tot 192 kHz / 24-bit, terwijl de USB-ingang PCM-signalen accepteert van uw persoonlijke computer tot 192 kHz / 32-bit. De D-N150 is het eerste LUXMAN-product dat Bulk Pet®-transmissie ondersteunt, naast conventionele asynchrone USB-overdracht. Dit levert een uitzonderlijk geluid op door de belasting op de DAC te verminderen. De optische uitgang stelt u in staat om de D-N150 te gebruiken als een standalone DAC-hub. *(Bulk Pet® is een geregistreerd handelsmerk van INTERFACE Co., LTD).


De aluminium afstandsbediening voelt comfortabel aan in uw hand. Deze afstandsbediening werkt niet alleen met de D-N150 digitale speler, maar kan ook worden gebruikt om het volume op de SQ-N150 versterker te regelen.

Prijs € 3300,-

TOP
Winkelwagen 0