Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.
Posted in

Luxman L-507Z

Luxman L-507Z
Posted in

Met ingang van November 2023 hebben wij de Luxman L-507Z versterker demonstratieklaar opgesteld!

Luxman’s nieuwste generatie Z-serie geïntegreerde versterkers!

De Luxman L-507Z is het debuutmodel dat deze nieuwe generatie versterker-producten inluidt.  Deze 2x110Watt geintegreerde versterker heeft een dramatische ontwikkeling in muzikaliteit gerealiseerd die zijn klasse ver te boven gaat. De L-507Z combineert geavanceerde technologie en geavanceerde functionaliteit. Deze nieuwe, innovatieve generatie geïntegreerde versterkers uit de Z-serie begint met dit fantastische model. Met de nieuw ontwikkelde LIFES-versterkingsfeedback-engine kijkt dit iconisch merk met vol vertrouwen naar de toekomst.

De Luxman L-507Z beschikt over een verscheidenheid aan functies, zoals het ingebouwde, nieuw ontwikkelde MM/MC-compatibele phono-versterkercircuit dat analoge weergave van hoge kwaliteit ondersteunt. Gevoelige toonregeling, L-balansregeling en een luidheidsfunctie zijn handig voor aanpassingen van de geluidskwaliteit. De aparte functie ontkoppelt het voor- en eindversterkingssysteem en er is een nieuwe mute-knop aan het voorpaneel toegevoegd.

Luxman L-507Z
Luxman L-507Z

Nieuwsgierig geworden, Maak snel uw luisterafspraak in onze demoruimte 

Wij zijn in ieder geval enthousiast over de klank van deze geweldige geintegreerde versterker. De prijs van deze krachtpatser bedraagt €9500,-

Meer specificaties zijn te vinden op de website van Luxman:  https://www.luxman.com/product/detail.php?id=40

TOP
Winkelwagen 0