Gold Note PH-5

Gold Note PH-5

Beste Muziek liefhebbers!

Met ingang van September 2023 hebben wij de Gold Note PH-5 Phonoversterker demonstratie klaar opgesteld.

De PH-5 is de jongste telg uit het Gold Note-assortiment phonotrappen. Ontworpen om dezelfde hoge kwaliteit en uitstekende prestaties te leveren die de PH-10 en PH-1000 beroemd hebben gemaakt. Met een betaalbare prijs en alle geavanceerde functies is de phono-trap markt onderscheidend.

Met een enkele RCA-ingang kan hij worden aangesloten op MM- of MC-cartridges en biedt hij een EQ-curveselectie (RIAA, Decca London en American Columbia, met verbeterde optie), evenals de LOAD’s en GAIN’s aanpassingen om de grootst mogelijke flexibiliteit te garanderen.

De PH-5 is het eerste product dat is ontworpen met een touchscreeninterface: alle instellingen zijn gemakkelijk toegankelijk en wijzigbaar dankzij het innovatieve en ongeëvenaarde gebruiksvriendelijke display waarmee u alle opties in realtime kunt selecteren en beheren.

De phonotrap is gebaseerd op een compleet nieuw ontwerp om de hele elektronica in één bord te integreren.
Het digitale interface wordt gecombineerd met een volledig analoog hart. Het signaalpad wordt gemaakt via discrete componenten van audiokwaliteit en afgedichte enkele schakelaars en is geoptimaliseerd om de afstand te verkorten en mogelijke interferentie te minimaliseren.

<yoastmark class=

Nieuwsgierig geworden, Maak snel uw luisterafspraak in onze demoruimte 

De prijs bedraagt €890,-

Direct te bestellen via onze webshop: https://www.mister-hifi.nl/shop/gold-note-ph-5/

Meer specificaties zijn te vinden op de website van Gold Note: https://www.goldnote.it/phono-stages/ph-5/

 

TOP
Winkelwagen 0