Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.
Posted in

Blumenhofer luidsprekers

Blumenhofer Acoustics
Posted in

Alle luidsprekers van Blumenhofer Acoustics worden handmatig gebouwd in Duitsland. De zorgvuldigheid waarmee dit gebeurd, inclusief de natuurlijke materiaal-keuze, maakt dat hiermee een perfect afgewerkt product wordt geleverd welke niet alleen een fabrieksgarantie garantie kent van 10 jaar, maar een muzikale garantie van vele, vele jaren meer! Door het snelle, rijke en natuurlijke geluidsbeeld geeft iedere Blumenhofer Speaker u een beleving alsof de artiest “life” bij u in de woonkamer staat te spelen!!! Wij zijn officieel Blumenhofer dealer en hebben altijd meerdere modellen op voorraad.

TOP
Winkelwagen 0