Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.

Acoustic Energy AE520

In februari 2019 heeft het Britse Acoustic Energy een nieuwe serie topluidsprekers gelanceerd. De AE500 bookshelf-serie, leverbaar met- en zonder stands en de AE509 vloerstaande luidspreker. Als laatste is het topmodel vloerstaander, de AE520 geintroduceerd. Deze luidspreker beschikt over 2+3 woofers en een carbon tweeter. De behuizingen van de AE500-serie zijn leverbaar in drie finishes: hoogglans wit, hoogglans zwart of  Amerikaans walnoot houtfineer. Deze AE500 serie heeft ondertussen al vele rewards gekregen waaronder ¨The Ear Best Buy¨. Toen wij deze speakers gehoord en beoordeeld op hun muzikaliteit hebben we besloten het volledige gamma aan ons assortiment toe te voegen. Alle modellen staan dus luisterklaar in onze demoruimtes. U bent van harte welkom en de koffie staat altijd klaar.

Acoustic Energy is een vermaard fabrikant van topklasse luidsprekers ontworpen in de UK. De reeks, van monitor tot vloerstaanders, is ontstaan vanuit de studiowereld maar nu specifiek ontworpen om muziek in alle details en complexiteit weer te geven in uw huis. De afwerking is van zeer hoge kwaliteit. Als u een hifi liefhebber vraagt naar de eigenschappen van een AE luidspreker dan zal hij antwoorden dat dit makkelijke, muzikale en mooi afgewerkte luidsprekers zijn.

 

De Acoustic Energy AE520 staat nu luisterklaar in onze demoruimte

TOP
Winkelwagen 0