In de maand Juli '24 zijn we alleen op afspraak geopend. Web bestellingen worden wel gewoon uitgeleverd!
Posted in

Lumin P1 Mini is vanaf heden leverbaar

Lumin P1 mini
Posted in

Audiofiele perfectie in een compact design. De nieuwe Lumin P1 Mini combineert high end streaming audio met een DAC en voorversterker, inclusief HDMI eARC en LEEDH Processing voor verliesvrije volumeregeling. Een luxe meegeleverde afstandsbediening maakt hem helemaal compleet. Sluit hem aan op een eindversterker of op actieve luidsprekers en ervaar pure weergave. De P1 Mini is leverbaar in zowel zwart als zilver en kost €4999,-

Net als zijn grotere broer (X1) is de Lumin P1 Mini ontworpen om te worden gebruikt als digitale muziekspeler, DA-converter of voorversterker of alle drie. De P1 Mini heeft vier digitale ingangen en een analoge cinch-ingang. Muziek afspelen kan vanaf een NAS, een aangesloten USB-opslagmedium of door gebruik van een van de gangbare streaming-diensten op internet, waaronder Tidal, Tidal Connect, Qubuz en Spotify. Of gebruik AirPlay of het UPnP-protocol om muziek van een NAS naar de P1 Mini te sturen.

Main features Lumin P1 Mini

  • Five inputs including USB, HDMI, SPDIF and Analogue
  • HDMI with stereo input + AV Passthrough & ARC
  • Dual DAC ES9028PRO
  • DSD512 & PCM384
  • Femto Clock System with precision FPGA distribution
  • New internal toroidal linear power supply
  • Dual Network with Optical Fibre Network support
  • Leedh Processing lossless volume control

Lumin P1 Mini Streamer / Voorversterker. Net zoals zijn grote broer is de P1 Mini ontworpen om te worden gebruikt als een streamer, een DA-omzetter, een voorversterker of alle drie! Geen behoefte aan een AV-receiver. Sluit simpelweg uw HDMI-bronnen aan op uw tv en de P1 Mini op uw tv. Met HDMI ARC komt al uw audio door uw hoofdluidsprekers.

Meer lezen of de Lumin P1 Mini direct bestellen via deze link: https://mister-hifi.nl/shop/lumin-p1-mini/

TOP
Winkelwagen 0
Toegevoegd aan de wishlist!