Wij zijn met vakantie van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 20 juli. Web bestellingen worden vanaf 22 Juli uitgeleverd.

Mister Hifi officieel dealer Gold Note

Gold Note IS-1000

Beste Muziekliefhebbers!

Gold Note

Met trots kunnen we melden dat we recentelijk officieel dealer zijn geworden van het Italiaanse Gold Note. 

Opgericht in Firenze in 2012 door Maurizio Aterini, welke momenteel de drijvende kracht achter het merk is. GoldNote is een toonaangevende eigenwijze Italiaanse fabrikant in de high-end audio-industrie. De producten zijn een statement van Italiaans vakmanschap en worden ondertussen al in meer dan 40 landen verkocht. Gevestigd op het platteland rond Firenze, waar elk product lokaal wordt ontworpen met zelfstandig geproduceerde hoogwaardige materialen. Tegenwoordig zijn ze een van de weinige merken die wereldwijd een complete lijn digitale en analoge apparatuur aanbieden, zodat echte audiofielen kunnen genieten van een volledig GoldNote-systeem en het kenmerkende ¨warme¨ geluid kunnen ervaren.

Maak snel uw luisterafspraak in een van onze demoruimtes of bekijk de producten via onderstaande link.

https://www.mister-hifi.nl/gold-note/

Bezoek de website van de producent: https://www.goldnote.it/

TOP
Winkelwagen 0