Verschillende Audio Bronnen

Revival Audio

Een Audio bron is de input van je installatie! Welke muziek speel je graag af en op welke manier wordt hiermee bepaald? Kies een audio streamer voor het spelen van alle digitale online muziek en bedien deze via je tablet of via je smartphone. Of kies een platenspeler voor een heerlijke analoge weergave. Een externe DAC zorgt voor de verbetering van je digitale geluid van bijvoorbeeld een cd-speler of streamer.

Ontdek hieronder onze categorieën verschillende Audio Bronnen en verbeter uw audiobelevenis met eersteklas High-end apparatuur. Ontdek de wereld van uitzonderlijke geluidskwaliteit en geniet van een auditieve ervaring die volledig aansluit bij uw passie voor muziek.

Lumin U2

Audio Streamer

Muziek streamers zijn zeer veelzijdige apparaten waarmee je digitale muziek kunt afspelen via het internet, ook wel streaming audio genoemd. Deze digitale muziek wordt aangeboden door een muziekdienst zoals Spotify, Tidal, of bijvoorbeeld Qobuz. Ook internetradio, zoals TuneIn, is een veel gebruikte streaming toepassing.

Luxman D07x

CD-speler

Ontdek onze collectie cd-spelers. Van eenvoudige en betrouwbare modellen tot geavanceerde High-end apparaten met uitgebreide connectiviteit-opties. Geniet van een ongeëvenaarde geluidskwaliteit, met een nauwkeurige weergave van de kleinste details van uw favoriete CD's.

Dr Feickert

Platenspeler

Vinyl en draaitafels zijn met een comeback bezig sinds de jaren '90. Steeds meer mensen gaan genieten van het warme geluid van vinyl. We hebben platenspelers in verschillende prijsklassen. Vind hier jouw draaitafel.

Fezz Equinox

Digitaal Analoog Converter

Bekijk hier onze collectie DAC’s en ontdek de ultieme geluidsverbetering voor uw audio-installatie. Of dit nou een CD-speler is of een Streamer? Een externe DAC kan zorgen voor een nauwkeurige en gedetailleerde geluidsverbetering van uw digitale muziekbestanden.

TOP
Winkelwagen 0