Fezz Audio

Fezz

Fezz Audio staat voor moderne technologie en uitzonderlijke vorm. Met deze hificomponenten kunt u op betrouwbare wijze genieten van een uitstekende geluidskwaliteit, ontwerpesthetiek en de beschikbare oplossingen in overeenstemming met uw behoeften.

De fabriek en het kantoor van Fezz bevindt zich in het noordoosten van Polen, in de prachtige regio Podlasie. Hier werken men met een team van ingenieurs aan het creëren van de beste audio-oplossingen om unieke muzikale ervaringen te creëren. Het merk wordt gekenmerkt door een collectieve geest van innovatie en vastberadenheid resulterend in het streven naar perfectie en vernieuwing.

Fezz: Gemaakt voor muziek…

Fezz Audio producten zijn niet alleen in staat om u te vervoeren met een fenomenale klant, ook het uiterlijk speelt een grote rol in de designs van het merk. De samenwerking met twee topontweroers zorgde al voor een Red Dot Award,terwijl de kwaliteit geheel wordt gewaarborgd door een eigen fabriek met een toegewijd team van meer dan 40 productiemedewerkers, dat elk Fezz product met de hand produceert, assembleert en controleert. Een unicum in deze tijd.

Expertise Fezz

De unieke manier waarop Fezz Audio tegen (buizen-) versterking aankijkt wordt verklaard door de jarenlange expertise van het (moeder)bedrijf Toroidy dat al sinds het begin van de jaren negentig hoogwaardige ringkerntransformatoren maakt. Die specifieke kennis geeft Fezz Audio producten die zo geliefde bouw- en geluidskwaliteit.

Fezz Audio, een opmerkelijk Pools merk, is relatief nieuw in de hifi-wereld. Toch gaat de oorsprong terug tot 1991, toen Lech Lachowski het bedrijf oprichtte onder de naam “Toroidy.pl”. Wat begon met slechts twee werknemers en een zelfgebouwde wikkelinrichting voor eenvoudige verlichtingstransformatoren, is nu uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met meer dan 40 medewerkers en een geavanceerd machinepark.

Bekijk alle producten van Fezz via deze link: https://mister-hifi.nl/shop/?attro-merk=1683

TOP
Winkelwagen 0
Toegevoegd aan de wishlist!