Fezz Silver Luna Prestige

4.129,00

De Silver Luna Prestige biedt de luisteraar alles wat de beleving van buizenweergave zo uniek en leuk maakt. Deze Fezz versterker heeft een tetrode/pentode-schakeling waarmee de klank en weergave kan worden beïnvloed.

Specificaties

Merk

Fezz Audio

Vermogen versterker

2x35Watt

Soort Versterker

Buizen versterker

Kleur

Groen donker, Rood, Sunlight, Wit, Zilver, Zwart

Beschrijving

Wie zich aan de veelzijdigheid van een buizenversterker wil laven, heeft aan de Fezz Silver Luna Prestige stereo versterker een zeer veelzijdige, muzikale partner. Deze Fezz buizenversterker is opgebouwd rondom een EL34 buizenbezetting in een push-pull configuratie. Dankzij de in eigen huis vervaardigde Toroidy ringkerntrafo’s worden extra goede prestaties bereikt.

Naast een set ECC83 stuurbuizen, levert Fezz bij de Fezz Silver Luna Prestige een extra set 6N2P buisjes mee, een kleine schakelaar bovenop de versterker zorgt ervoor dat deze ook ondersteund worden. Daarnaast zit ook een andere schakelaar, waarmee de versterker de EL34 buizen van tetrode naar pentode schakelt. Met deze opties heeft de luisteraar dus vier verschillende klankkleuren binnen dezelfde versterker. Avontuurlijk luisteren.

Met een vermogen van maximaal 35 Watt per kanaal past de Fezz Silver Luna Prestige op zeer veel luidsprekers, wat hem extra interesaant maakt voor veel muziekliefhebbers.

Het fraai oplichtende Fezz logo accentueert de unieke, met een Red Dot Design Award bekroonde Evolution Series design. De degelijke, stijlvol afgewerkte behuizing is geplaatst op trillingsdempende voetjes. Een afstandsbediening en een bijpassende luxe beschermkooi voor de buizen zijn meegeleverd, net als een netsnoer en katoenen handschoenen.

 

  • Specificaties Fezz Silver Luna Prestige:

Model: Silver LUNA PRESTIGE
Max. output power: 2 x 35W
Circuit type: Push-pull AB1 class
Output impedance: 4Ω / 8Ω
Inputs: 3 x RCA
Harmonic distortions THD: > 0,1%
Frequency response: 15Hz-77kHz (-3dB)
Power consumption: 170W
AC fuse: 3,15A T
Net weight: 20,7 kg
Dimensions: 355x380x195 mm
Tubes: EL34 x4 (power output), ECC83/6n2p x2 (pre-amp & drivers)
Bias adjustement type: automatic
Fezz Silver Luna Prestige is leverbaar in 5 verschillende kleuren.
TOP

Fezz Silver Luna Prestige

4.129,00
Winkelwagen 0
Toegevoegd aan de wishlist!