Quad Artera Play + voorversterker/cd speler/dac combinatie

1.899,00

De nieuwe Quad Artera play+ voorversterker/cd speler/dac combinatie. Dit bijzondere ontwerp bouwt voort op het klassieke QUAD geluid maar met de allernieuwste technologie !

Specificaties

Merk

Quad

Soort Versterker

Voor-versterker

Kleur

Zilver, Zwart

Beschrijving

Over de Quad Artera Play +

De Quad Artera Play+ is de nieuwste toevoeging aan de Artera-reeks van Quad. De Artera Play+ pronkt met een zeer strakke, elegante interface met de nieuwste high definition audiotechnologie. De CD-speler en DAC zijn de perfecte match voor de krachtige aandrijving van de Artera Stereo. U kunt genieten van uw muziek met ultrascherpe afspeelmogelijkheden tot 32bit/384kHz, naast DSD64/128/256-bestanden via de USB-ingang.

Voor de CD-weergave is er een nieuw insteeksysteem dat gegevens van de schijf zal bufferen voordat deze asynchroon wordt doorgegeven, hierdoor wordt de tijd tot domeinfouten geminimaliseerd; dit staat bekend als Jitter voor de DAC-sectie.

Vier digitale filteropties stellen gebruikers in staat om het geluid van de Artera Play aan te passen voor zowel CD’s als externe digitale bronnen, dit zal helpen om de persoonlijke smaak te passen bij het luisteren naar de muziekbron.

Net als elk product in de serie, beschikt het over een voorversterkersectie die trots een Class A type versterking heeft. Twee coaxiale en twee optische ingangen om andere externe digitale bronnen te bedienen, een paar RCA phono-ingangen voor analoge bronnen en zelfs gebalanceerde XLR-varianten om aan elke luisteraar tegemoet te komen.

In het hart van de Arteta Play+ ligt de ESS Sabre32 9018, om het kort te houden, het is een 32-bit, acht kanaals hybride multi-bit Delta-Sigma DAC, dit is mogelijk de beste D/A-converterchip die beschikbaar is voor welk type stereogeluid dan ook.

Met een USB-ingang ondersteund met PCM-gegevens tot 32-bit/384kHz en ook DSD64/128/256, zorgt de Artera Play+ ervoor dat het volledig is uitgerust om optimaal gebruik te maken van de huidige hi-res muziekformaten, evenals toekomstige ontwikkelingen in ultra-hoge kwaliteit digitale geluiden.

Wie is Quad?

Quad is een zeer gerenommeerde fabrikant van kwaliteit hifi-elektronica en luidsprekers, die bekroonde producten van audiofielenkwaliteit heeft ontwikkeld gedurende meer dan 80 jaar. Hun zeer geprezen reputatie is welverdiend. Het bedrijf bouwde oorspronkelijk luidsprekers voor openbare versterking, en schakelde over op binnenlandse hifi na het einde van de oorlog.

De eerst commercieel verkrijgbare producten waren de Quad 22 voorversterker en de Quad II Monoblock-vermogensversterkers, die beide tien jaar lang op de markt waren met veel succes.

 

  • Specificaties Quad Artera Play +

General Description  CD Player, DAC, Pre-Amp
 Key Technology & Features  DSD (up to DSD256 Compatible)
Bluetooth  aptX
Audio File Formats  ALAC, WAV, FLAC, AIFF, WMA, MP3, AAC, AAC- HE, AAC+, DSD64, DSD128, DSD256
D/A Converter  ESS ES9018 32bit DAC
USB Input   USB B (PC / MAC)
Digital Audio Inputs   2 × Optical Toslink, 2 × RCA(DIG1, DIG2)
Digital Audio Outputs  1 × Optical Toslink, 1 x RCA (DIG)
Analogue Inputs   2 × RCA(AUX1, AUX2)
Analogue Outputs  2 x RCA, 2 x Balanced XLR, 6.3mm Headphone Jack
Sample Rate   (USB B) 44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96kHz, 176.4kHz, 192kHz, 384kHz
Sample Rate (USB A) 44.1kHz, 48kHz
Sample Rate (Digital Inputs / Outputs) 44.1 – 192kHz
Standby Power Consumption  <0.5W
Pre-Amplifier Section 
Output Level (1kHz) Variable Output 0 – 4 Vrms (Pre Outputs)

0 – 8 Vrms (Balanced Outputs)

Frequency Response  20Hz-20kHz, 1kHz (± 0.2dB)
Total Harmonic Distortion  <0.002% (20Hz-20kHz)
Signal to Noise Ration (S/N)  >103dB (1kHz)

>110dB (A Weighted, 1kHz)

Channel Separation  >100dB (1kHz)
Dimensions (Unpacked) (H x W x D) 320 x 105 x 320mm
Net Weight 9.04kg
Bekijk alle specificaties op de website van Quad: https://www.quad-hifi.co.uk/artera/
Bekijk alle producten van Quad op onze website: https://mister-hifi.nl/shop/?attro-merk=1259
TOP

Quad Artera Play + voorversterker/cd speler/dac combinatie

1.899,00
Winkelwagen 0
Toegevoegd aan de wishlist!