QUAD Artera Stereo-eindversterker

2.299,00

De nieuwe Quad Artera eindversterker is de perfecte match met de Artera play+ voorversterker/cd speler/dac combinatie. Dit bijzondere ontwerp bouwt voort op het klassieke QUAD geluid maar met de allernieuwste technologie !

Specificaties

Merk

Quad

Soort Versterker

Eind-versterker

Vermogen versterker

2x140Watt

Kleur

Zilver, Zwart

Beschrijving

Over de QUAD Artera Stereo-eindversterker

De QUAD Artera Stereo-eindversterker is vervaardigd met alleen de hoogste kwaliteit componenten en innovatieve constructiemethoden. Door gebruik te maken van een Klasse A versterkingsontwerp, kan de Artera Stereo 140 watt RMS naar elk kanaal sturen, waardoor zelfs de meest veeleisende luidsprekers op hun best presteren. In de eenheid zelf is Quad’s gepatenteerde Current Damping-technologie gebruikt, zodat ongewenst geluid of vervorming drastisch wordt verminderd.
De Artera Stereo bevat gepatenteerde stroomdempingstechnologie ontwikkeld door oprichter Peter Walker. Als een van de weinige echt innovatieve versterkertopologieën combineert het in feite twee versterkers voor de beste werking van Klasse A en Klasse B.

Een laagvermogen Klasse A-versterker verfijnt het muzieksignaal terwijl een hoogvermogen gedeelte grip toevoegt voor luidsprekercontrole. Gecombineerd via een nauwkeurig bruggenetwerk, werken deze samen om de helderheid en muzikaliteit van de Klasse A-uitvoer op te leggen aan de kracht van de stroomdumper.

Van de transformer tot de ingangsterminals, elke selectie van de Artera is vanaf de grond af ontworpen om kracht, muzikaliteit en stabiliteit te garanderen. De Artera Stereo produceert 140 watt RMS per kanaal. Voldoende vermogen om eersteklas luidsprekers aan te sturen. Er is speciale aandacht besteed aan de nieuw ontwikkelde gebalanceerde XLR-ingangen.

De perfecte match met de Artera play+ voorversterker/cd speler/dac combinatie.

Wie is Quad?

Quad is een zeer gerenommeerde fabrikant van kwaliteit hifi-elektronica en luidsprekers, die bekroonde producten van audiofielenkwaliteit heeft ontwikkeld gedurende meer dan 80 jaar. Hun zeer geprezen reputatie is welverdiend. Het bedrijf bouwde oorspronkelijk luidsprekers voor openbare versterking, en schakelde over op binnenlandse hifi na het einde van de oorlog.

De eerst commercieel verkrijgbare producten waren de Quad 22 voorversterker en de Quad II Monoblock-vermogensversterkers, die beide tien jaar lang op de markt waren met veel succes.

 

  • Specificaties QUAD Artera Stereo-eindversterker

General Description Power Amplifier
 Rated Output Power  140W 8 ohm (<1% THD,1kHz)
 Total Harmonic Distortion  <0.003% (100W, 1kHz)
<0.03% (100W, 20Hz-20kHz)
 Frequency Response  -0.5dB (20Hz-20kHz, ref. 1kHz)
-3dB (20Hz-70kHz, ref. 1kHz)
 Input Sensitivity  980mV(RCA line in)
 Input Impedance 10kohm (Balanced)
15kohm (Unbalanced
 Signal to Noise Ration(S/N)  115dB (A weighted, ref. 140W)
 Maximum Power Consumption  750W
Inputs  2 x XLR, RCA
Outputs   Speaker A+B
 Standby Power Consumption  <0.5W
Dimensions (W x H x D) 320 x 158 x 338mm
Weight 15kg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk alle specificaties op de website van Quad: https://www.quad-hifi.co.uk/artera/

Bekijk alle producten van Quad op onze website: https://mister-hifi.nl/shop/?attro-merk=1259

TOP

QUAD Artera Stereo-eindversterker

2.299,00
Winkelwagen 0
Toegevoegd aan de wishlist!