Gold Note PH-1000 phonotrap demonstratie klaar

Gold Note PH-1000

Beste Muziekliefhebbers!

Gold Note PH-1000

Weer een uitbreiding op ons analoge assortiment. De Gold Note PH-1000 phonotrap staat vanaf heden demonstratieklaar in onze analoge ruimte.
De Gold Note PH-1000 is de beste Phono Stage van Gold Note, een uniek stukje audiotechniek ontworpen om op alle mogelijke manieren innovatief te zijn en 100% gemaakt in Italië. Met exclusieve discrete componenten van klasse A, zoals een hoofdtelefoonuitgang van klasse A, +40 vooraf ingestelde EQ-curven, 4 aangepaste EQ-curves die handmatig kunnen worden aangepast en de hoogwaardige klasse A-lijnvoorversterker die optioneel wordt geleverd.
Dankzij de meer dan 40 beschikbare EQ-curves kunt u voor het eerst vrijwel elke plaat afspelen zoals deze bedoeld is, of u kunt de EQ-curves zelfs handmatig aanpassen door drie hoofdparameters aan te passen – daarom is de PH-1000 een complete game-changer die een nieuw tijdperk in vinylreproductie opent.
De PH-1000 biedt 3 onafhankelijke ingangen, twee RCA en één XLR. Er zijn ook 2 andere ingangen, een RCA en een XLR en een aparte voorversterker met analoge ingangen.
Tel hierbij de andere functionaliteiten op, zoals de koptelefoonuitgang, de stereo/mono-regeling met fase-inversie, de L/R-kanaalwissel en het Rumble Subsonic-filter, en hier heb je het, de meest geavanceerde phonotrap op de markt.

Benieuwd geworden naar deze geweldige Italiaanse phonotrap met 3 regelbare ingangen ?

Maak snel een afspraak in een van onze demoruimtes https://www.mister-hifi.nl/afspraak-maken-demoruimte/

 

 

TOP
Winkelwagen 0