Van Den Hul La vague RCA

149,00 incl.

En stock

Description

Van Den Hul La vague RCA

Lengte 0,8 meter

De WAVE viert 25 jaar GreenCare; van den Hul’s eigen groene programma dat elke kabel van de eerste tot de laatste dag van het bestaan ​​verandert, geen enkele belasting vormt voor het milieu.

Dit is de afgelopen kwart eeuw van onze onafhankelijke ontwerpcriteria geweest. De WAVE is een coaxiale, drievoudig afgeschermde interconnect die is ontworpen om zijn prijsklasse afzonderlijk te overtreffen met superieure kwaliteiten. Omdat het niet zomaar een “coaxkabel” is, omvat het fijn uitgebalanceerde ontwerp en de gebruikte materialen van de WAVE meer dan 25 jaar ervaring en materiaalkennis, wat leidt tot een onberispelijke transmissiekwaliteit.

De WAVE is ideaal voor gebruik als audioverbinding bij het bedraden van uw thuisbioscoopopstelling, bij het overschakelen van een cd- of dvd-speler naar een versterker of bij elke andere hifi-lijnniveaubedradingstoepassing. 

 

Specificaties Van Den Hul The Wave RCA

  • Lengte: 0,8 m
  • Een robuuste en massieve centrale geleider met een diameter van 0,9 mm gemaakt van dicht verzilverd, zeer zuiver, gematcht kristal zuurstofvrij koper zorgt voor optimale signaaltransparantie en natuurgetrouwheid
  • Een speciaal geschuimd diëlektrisch isolatiemateriaal minimaliseert de verzwakking van hoogfrequente signalen
  • Niet minder dan drie afschermlagen: met de buitenste en binnenste laag gemaakt van hetzelfde hoogwaardige geleidermateriaal als de centrale geleider, bereikt deze unieke combinatie een eersteklas ontstoring en een zeer lineaire geleiding. Vaak wordt over het hoofd gezien dat een coaxiale kabelafscherming zowel het retoursignaal moet dragen als ruis buiten moet houden. Het drievoudige schildontwerp van de WAVE scheidt deze functies, wat grote prestatiewinst oplevert
  • De HULLIFLEX ® kabelmantel biedt maximale robuustheid en optimale bescherming gedurende de levensduur
  • Alle materialen zijn milieuvriendelijk en bevatten geen halogenen
  • EAN Code: 8718058015366

De plus amples informations sont disponibles sur le site web de Van den Hul

Informations

> Possibilité de reprise
> Disponible dans notre boutique
> Commande en ligne sécurisée avec Ideal
> Livraison gratuite à partir de 65 euros
> Expédition vers la Belgique, le Luxembourg et l'Allemagne

Délai de livraison : 4 jours
PARTAGER

Marque

Van den Hul

A.J. van den Hul est une société néerlandaise fondée en 1980. Son objectif principal est d'améliorer la qualité de la transmission des phono et des signaux au sens le plus large. Pour ce faire, elle applique des solutions uniques et une technologie de pointe basées sur ses propres inventions, découvertes et expériences d'écoute. Dans toutes ses activités, Van den Hul met l'accent sur : une excellente qualité musicale, une durabilité à très long terme des produits, une protection optimale contre les influences environnementales négatives et une production exclusive en Europe occidentale.
TOP

Van Den Hul La vague RCA

149,00 incl.

En stock

Panier d'achat 0

Ajouté à la liste de souhaits !