Thorens TD 402 DD

889,00 incl.

Deze Thorens TD 402 DD platenspeler biedt alles-in-een gemak.

En stock

Description

Thorens TD 402 DD

De Thorens TD 402 DD platenspeler biedt alles-in-een gemak vanuit de verpakking. Deze fraaie Thorens draaitafel is voorzien van een Direct Drive motor voor stabiele gelijkloop en bezit een geïntegreerde phono voorversterker.

Thorens TD 402 DD platenspeler: van alle gemakken voorzien
De TD 402 DD platenspeler voorziet in alle gemakken. In de nieuwe, uit carbon vervaardigde TP 72 toonarm zit een afneembare headshell met daarin een Audio-Technica AT-VM95E element gemonteerd. Wie wil, kan zelf nog altijd een ander type element monteren.

De bediening van deze Thorens platenspeler is eenvoudig. Een Auto Start en Auto Stop functie zijn voorhanden en een phono voorversterker is al ingebouwd. De TD 402 DD platenspeler kan dus op elke versterker of actieve speaker worden aangesloten. Deze phono voorversterker kan desgewenst worden uitgeschakeld, handig voor wie een losse phonotrap bezit.

Dankzij de stabiele en uiterst stille directe aandrijving van het draaiplateau levert de TD 402 DD een dynamische, correcte weergave van vinyl. De voeten onder de speler werken tevens dempend, zodat u minder snel negatieve trillingen ervaart die door de ondergrond waarop de Thorens geplaatst is worden overgebracht. Natuurlijk worden een stofkap en voeding meegeleverd. Ook leverbaar in zwarte kleurstelling.

 

  • Spécifications :
Specification
Marque Thorens
Product omschrijving (max 35 tekens) TD 402 DD noten
EAN 4260623590067
Catégorie Platenspeler
Garantie 2 Jaar
Kleur fabrikant Noten
Nee
Aanbevolen door Music Emotion, Stereoplay
Phono voorversterker ingebouwd Oui
Soort platenspeler Halfautomatische platenspeler
Type aandrijving Direct Drive
Type element MM
Informations
> Inruil mogelijkheid > Te beluisteren in onze winkel > Veilig online bestellen met Ideal > Gratis verzending vanaf €65,- > Verzenden naar België, Luxemburg en Duitsland
Spécifications
product-brand

Marque

Thorens

Délai de livraison : 4 jours
Étiquette :
PARTAGER

Marque

Thorens

Geen enkel hifi-merk heeft zo’n lange en rijke geschiedenis als Thorens. Sinds de oprichting van het merk in 1883 staat het merk voor (Zwitserse) precisie en sinds de jaren vijftig zijn Thorens platenspelers niet meer weg te denken uit de huiskamers van muziekliefhebbers wereldwijd. Het merk heeft zich toegespitst op het ontwerpen en produceren van platenspelers en aanverwante consumentenelektronica. Thorens is al heel lang verantwoordelijk voor de meest iconische analoge producten, die bijna stuk voor stuk een cultstatus hebben bereikt en vandaag de dag nog steeds populair zijn. Denk maar aan de Thorens TD 124/ 125 modellen, de fameuze 150- en 160-series met al hun afgeleiden en niet in de laatste plaats de iconische high end spelers uit de jaren zeventig en tachtig.
TOP

Thorens TD 402 DD

889,00 incl.

En stock

Panier d'achat 0

Ajouté à la liste de souhaits !